Gå til hovedindhold

Dukan (fase 1): Æggewrap med skinke, purløg og hytteost

Dukan-æggewrap med skinke, purløg og hytteost hører Fase 1 - Angrebsfasen.

Opskrifter til Æggewrap med skinke, purløg og hytteost

Dukan-æggewrap med skinke, purløg og hytteost hører til Dukan-kurens kategori RP = Ren protein. Dukan-æggewrappen er beregnet som frokost til Fase 1 - Angrebsfasen.

Opskriften er ren protein. Opskriften er til 1 portion

Ingredienser - Æggewrap med skinke, purløg og hytteost

1½ spsk. havreklid

1 æggehvide

1½ spsk. vand

1½ spsk. fedtfri fromage frais

2 spsk. klippet purløg

1 nip salt

Fyld - Æggewrap med skinke, purløg og hytteost

1 stor skive kogt skinke

2 spsk. mager hytteost

3-4 purløgsstrå

Fremgangsmåde - Æggewrap med skinke, purløg og hytteost

Pisk havreklid, vand, fromage frais, æggehvide, purløg og salt sammen. Opvarm en slip let-pande, der forinden er smurt med nogle dråber olie ved hjælp at et stykke køkkenrulle. Hæld æggemassen på panden og steg den som en pandekage.

Fordel skinken på æggewrappen sammen med hytteost og purløg og rul wrappen sammen.

Prøv en af vores æandre lækre æggrwraps:

Æggewrap med laks og hytteost

Æggewrap med spicy kødsovs

Æggewrap med kylling

Æggewrap med dild og tunsalat