Dukan (fase 1): Frittata med laks og krydderurter
Frittata med laks og krydderurter til Dukan-kuren tilhører kategorien RP (Ren Protein). Retten er beregnet som aftensmad til Fase 1 - Angrebsfasen.
Opskrift til Dukan-kuren: Ingredienser
RP= Ren Protein - 1-2 portioner
- 150 g varmrøget laks
- 4 æg (str. L/XL)
- 2 spsk. klippet dild
- 2 spsk. hakket
- Bredbladet persille
- 1 tsk. bagepulver
Pynt
- En lille håndfuld
- Persilleblade (bredbladet)
- Citronsaft
Opskrift til Dukan-kuren: Fremgangsmåde
Fjern skind og ben på laksen. Bryd fiskekødet i mindre stykker.
Pisk æg, krydderurter og bagepulver sammen. Opvarm en slip let-pande, til den er middelvarm. Hæld æggeblandingen på panden og fordel laksekødet ovenpå. Steg det, til frittataen er stivnet.
Løft forsigtigt kanten, når den er stivnet og vip panden let, så resten af den flydende æggemasse løber bagom og stivner.
Servér retten med persilleblade, der er vendt med lidt citronsaft.