Gå til hovedindhold

Dukan (fase 1): Frittata med laks og krydderurter

Frittata med laks og krydderurter til Dukan-kuren - Angrebsfasen.
Frittata med laks og krydderurter til Dukan-kuren tilhører kategorien RP (Ren Protein). Retten er beregnet som aftensmad til Fase 1 - Angrebsfasen.
 
Opskrift til Dukan-kuren: Ingredienser
 
RP= Ren Protein - 1-2 portioner
 
  • 150 g varmrøget laks 
  • 4 æg (str. L/XL) 
  • 2 spsk. klippet dild 
  • 2 spsk. hakket 
  • Bredbladet persille 
  • 1 tsk. bagepulver
 
Pynt 
  • En lille håndfuld 
  • Persilleblade (bredbladet) 
  • Citronsaft
 
Opskrift til Dukan-kuren: Fremgangsmåde
 
Fjern skind og ben på laksen. Bryd fiskekødet i mindre stykker. 
 
Pisk æg, krydderurter og bagepulver sammen. Opvarm en slip let-pande, til den er middelvarm. Hæld æggeblandingen på panden og fordel laksekødet ovenpå. Steg det, til frittataen er stivnet.
 
Løft forsigtigt kanten, når den er stivnet og vip panden let, så resten af den flydende æggemasse løber bagom og stivner.  
 
Servér retten med persilleblade, der er vendt med lidt citronsaft.

Læs mere om