Gå til hovedindhold

Dukan (fase 1): Kulmule med krebsehaler og karrycreme

En meget delikat fiskeret med dild og forårsløg beregnet som aftensmad til Dukan Kurens fase 1, angrebsfasen.

En meget delikat fiskeret med dild og forårsløg beregnet som aftensmad til Dukan Kurens fase 1, angrebsfasen.

RP = Rent protein

2 personer

Ingredienser

150 g krebsehaler
(afdryppede)
Saften af 1 citron
2 finthakkede fed hvidløg
2 spsk. klippet dild
400 g kulmulefilet med skind skåret i portionsstykker

Karrysauce
2 dl skyr
2 fintsnittede
forårsløg
2 tsk. mild karry
1 nip salt

PRØV OGSÅ: Dukan Kurens fisk i kål med dildcreme og salat

Fremgangsmåde

Opvarm ovnen til 200°.
Kom krebsehalerne i en skål. Dryp lidt citronsaft over og vend dem med hvidløg og dild. Lad krebsehalerne trække, til resten er klart.
Læg kulmulestykkerne i et ovnfast fad beklædt med bagepapir. Dryp citronsaft over. Sæt fadet midt i den varme ovn i 12-14 min., til fisken er fast.

Karrysauce: Rør skyr, forårsløg, karry og ét nip salt sammen.