Dukan (fase 1): Kylling i peberrodssauce
Denne opskrift til Dukan-kuren tilhører kategorien RP (Ren Protein).
Kylling med peberrodssauce er aftensmad beregnet til fase 2 - Vekselfasen i slankekuren.
Ingredienser til kylling med peberrodssauce
1-2 portioner kylling
Kylling- 2 kyllingefileter - 1 laurbærblad
1-2 fed hvidløg
5 peberkorn
Sauce til kylling
10 g maizenamel
3½ dl skummetmælk
Citronsaft
1 nip salt
Peber
Revet peberrod efter smag
2 spsk. klippet dild
Fremgangsmåde - Kylling i peberrodssauce
Sauce: Rør maizenamel og mælk sammen i en gryde og varm det op under omrøring. Lad det småkoge et par minutter under stadig omrøring. Smag saucen til med citronsaft, salt og peber. Tag gryden af varmen og smag til med peberrod. Tag kyllingefileterne op af vandet og pluk dem i mindre stykker. Rør kylling og dild i saucen.
VIGTIG INFO TIL SLANKEKUREN:
Maizenamel er på listen over tolererede fødevarer, dem må man højst indtage to af pr. dag. i fase 2. Den tilladte mængde maizenamel pr. dag er 20 g.