Gå til hovedindhold

Dukan (fase 1): Kylling i peberrodssauce

Proteinfyldt opskrift tilDukan-kurens fase 1.

Denne opskrift til Dukan-kuren tilhører kategorien RP (Ren Protein).

Kylling med peberrodssauce er aftensmad beregnet til fase 2 - Vekselfasen i slankekuren.

Ingredienser til kylling med peberrodssauce

1-2 portioner kylling

Kylling- 2 kyllingefileter - 1 laurbærblad

1-2 fed hvidløg

5 peberkorn

Sauce til kylling

10 g maizenamel

3½ dl skummetmælk

Citronsaft

1 nip salt

Peber

Revet peberrod efter smag

2 spsk. klippet dild

 

Fremgangsmåde  - Kylling i peberrodssauce

 

Sauce: Rør maizenamel og mælk sammen i en gryde og varm det op under omrøring. Lad det småkoge et par minutter under stadig omrøring. Smag saucen til med citronsaft, salt og peber. Tag gryden af varmen og smag til med peberrod. Tag kyllingefileterne op af vandet og pluk dem i mindre stykker. Rør kylling og dild i saucen.

VIGTIG INFO TIL SLANKEKUREN:
Maizenamel er på listen over tolererede fødevarer, dem må man højst indtage to af pr. dag. i fase 2. Den tilladte mængde maizenamel pr. dag er 20 g.