Dukan (fase 1): Wrap med dild og tunsalat
Æggeret med tunsalat, rødløg og kapers opskrift til Dukan Kurens fase 1, angrebsfasen
Tunsalat er en klassiker der smager og mætter dejligt. Her spiser man tunsalaten i en lækker æggewrap som også både smager dejligt og mætter godt. Æggewrappen, kan bruges med al slags fyld, så hvis du er mere til en æggesalat, så kan du finder du en nem opskrift lige her
RP = Rent protein
Opskrift til 1 person
Ingredienser til æggewrap og tunsalat
Wrap
2 æg
2 spsk. vand
1 spsk. havreklid
2 spsk. klippet dild
Nogle dråber olie
Tunsalat
1 dåse tun i vand (afdryppet)
2-3 spsk. finthakket rødløg
2 spsk. finthakkede kapers
1 stor spsk. skyr
Peber
PRØV OGSÅ: Dukan Kurens dampede rødspætte med rejer og muslinger
Fremgangsmåde - æggewrap med tunsalat
Wrap: Pisk æg, vand, havreklid og dild sammen. Varm en slip let-pande op, til den er middelvarm. Fordel nogle dråber olie på panden med et stykke køkkenrulle. Hæld æggemassen i panden og steg den i 3-4 min. på den ene side. Vend ”æggekagen” og steg den i et kort øjeblik på den anden side. Tag den af varmen.
Tunsalat: Rør tunen med løg, kapers og skyr. Smag til med peber. Fordel tunsalat på halvdelen af den afkølede æggewrap og fold den anden del over salaten.
Artiklen indeholder affiliatelinks.