Gå til hovedindhold

Dukan (fase 2): Chokoladekage med vaniljecreme

Skøn chokoladekage krydret med kanel til Dukan kurens fase 2

Denne dejlige chokoladekage til Dukan-kuren er krydret med kanel, og den bliver rigtig lækker, når den serveres med vaniljecremen. Nyd den som dessert eller til kaffen og teen.

Opskrift på chokoladekage til fase 2 i Dukan kuren

RP = Rent protein

Chokoladekage til 6-8 portioner

Ingredienser

Chokoladekage

Vaniljecreme

  • Ca. 2 dl fromage frais
  • Vaniljepulver uden sukker

Fremgangsmåde

Chokoladekage: Opvarm ovnen til 160°.
Bland de tørre og de våde ingredienser i hver sin skål. Rør derefter de to portioner sammen til en ensartet dej. Hæld dejen i en bageform (ca. 16 cm i diameter) beklædt med bagepapir. Bag kagen midt i den varme ovn i ca. 18 min. Tag den op af formen og  lad den afkøle på en rist.

Vaniljecreme: Rør fromage frais og vaniljepulver sammen og servér cremen til kagen.

TIP Kagerne indeholder tolererede fødevarer (majsstivelse og skummetmælkspulver), dem må du højst få 2 af pr. dag.
Spiser du 2 stykker (portioner), har du fået halvdelen af dagens mængde af havreklid.

Artiklen indeholder affiliate-links.