Gå til hovedindhold

Dukan (fase 2): Gullasch-suppe med champignon og persillerod

En skøn og fyldig suppe med skært oksekød og paprika beregnet som aftensmad til Dukan Kurens fase 2, vekselfasen.

Her får du opskriften på en en skøn og fyldig suppe med skært oksekød og paprika beregnet som aftensmad til Dukan Kurens fase 2, vekselfasen

PG = Protein / Grønt

2-3 personer

Ingredienser

Nogle dråber olie
500 g magert, skært
oksekød, f.eks. inderlår
2 hakkede løg
2 spsk. sød paprika
70 g tomatkoncentrat
11⁄4 l grønsagsbouillon
2 persillerødder i tern
500 g champignoner i skiver
Friskkværnet peber

Til toppen
2 spsk. hakket persille
2 spsk. skyr

PRØV OGSÅ Dukan Kurens Spicy kyllingesuppe

Fremgangsmåde

Varm en slip let-gryde op, til den er middelvarm. Fordel nogle dråber olie i bunden af gryden ved hjælp af et stykke køkkenrulle.

Brun kød og løg i gryden under omrøring i et par minutter. Tilsæt paprika og tomatkoncentrat og steg det i yderligere 20 sek. Hæld bouillonen på og lad suppen simre under låg, til kødet lige knap er mørt (ca. 50 min.). Tilsæt persillerødder og champignoner og lad suppen simre i yderligere 15 min. Smag til med peber.

Servér suppen med et drys hakket persille og evt. skyr.