Dukan (fase 2): Gullasch-suppe med champignon og persillerod
Her får du opskriften på en en skøn og fyldig suppe med skært oksekød og paprika beregnet som aftensmad til Dukan Kurens fase 2, vekselfasen
PG = Protein / Grønt
2-3 personer
Ingredienser
Nogle dråber olie
500 g magert, skært
oksekød, f.eks. inderlår
2 hakkede løg
2 spsk. sød paprika
70 g tomatkoncentrat
11⁄4 l grønsagsbouillon
2 persillerødder i tern
500 g champignoner i skiver
Friskkværnet peber
Til toppen
2 spsk. hakket persille
2 spsk. skyr
PRØV OGSÅ Dukan Kurens Spicy kyllingesuppe
Fremgangsmåde
Varm en slip let-gryde op, til den er middelvarm. Fordel nogle dråber olie i bunden af gryden ved hjælp af et stykke køkkenrulle.
Brun kød og løg i gryden under omrøring i et par minutter. Tilsæt paprika og tomatkoncentrat og steg det i yderligere 20 sek. Hæld bouillonen på og lad suppen simre under låg, til kødet lige knap er mørt (ca. 50 min.). Tilsæt persillerødder og champignoner og lad suppen simre i yderligere 15 min. Smag til med peber.
Servér suppen med et drys hakket persille og evt. skyr.