Gå til hovedindhold

Dukan (fase 2): Panna cotta med citron

Her er en skøn dessert tilberedt på basis af græsk yoghurt og smagt til med citron. Toppen er pyntet med smukke røde gojibær og mynte. Desserten er beregnet til Dukan Kurens fase 2, vekselfasen

Her er en skøn dessert tilberedt på basis af græsk yoghurt og smagt til med citron. Toppen er pyntet med smukke røde gojibær og mynte. Desserten er beregnet til Dukan Kurens fase 2, vekselfasen

RP = Rent protein

4 personer

Ingredienser - Panna cotta:

4½ blade husblas
6 dl græsk yoghurt 2 % 
½ tsk. vaniljepulver
13 g Hermesetas Stevia
sweet drys-let
Revet skal og saft fra
1 lille økologisk citron

 
Topping
4 tsk. gojibær
Mynteblade

PRØV OGSÅ: Dukan Kurens rabarbarmuffins 

Fremgangsmåde - Panna cotta:

Udblød husblassen i koldt vand i 10 min. Rør yoghurt, vaniljepulver, Stevia sweet og citronskal sammen. Smelt husblassen over vandbad i det vand, der hænger ved. Rør citronsaften i og hæld husblassen i yoghurtblandingen, mens der røres grundigt i massen. Hæld desserten i glas og sæt disse koldt i mindst 3 timer. Top med grofthakkede gojibær og mynte.

TIP Gojibær må spises i fase 2 – på proteindage: 1 tsk. pr. person pr. dag, på protein/grønsagsdage: 2 tsk. pr. person pr. dag.
Uden gojibær må desserten også spises i fase 1.