Dukan (fase 2): Salat-sandwich med kylling og sprød parmaskinke
Lækker sandwich med kød, grønsager og en dejlig karrydressing beregnet som frokostmåltid til Dukan Kurens fase 2, vekselfasen.
PG = Protein / Grønt
1 person
Ingredienser - kyllingesandwich
1 kyllingefilet
½ tsk. paprika
Peber
2 skiver parmaskinke uden fedtkant
Icebergsalat
1 tomat
3-4 skiver agurk
2-3 løgringe
Dressing
3 spsk. skyr
1⁄4 tsk. mild karry
1 nip gurkemeje
1 nip salt
Peber
PRØV OGSÅ: Dukan Kurens paté med dijoncreme
Fremgangsmåde - kyllingesandwich
Opvarm ovnen til 200°.
Afpuds kyllingefileten og dup den tør. Krydr med paprika og peber. Læg den på en plade beklædt med bagepapir. Læg også skinkeskiverne på pladen. Sæt pladen midt i den varme ovn. Parmaskinken skal stege i ca. 8 min., til den er sprød og gylden. Læg efter stegning parmaskinken på fedtsugende papir en kort stund.
Kyllingefileten skal stege i 16-20 min. afhængigt af tykkelse. Vend den efter 10 min.’s stegning. Fileten er færdigstegt, når kødet føles fast, og kød-
saften er klar. Tag kyllingefileten ud og lad den afkøle.
Riv bladene af icebergsalaten, så du har 2-3 lag til sandwichbunden og 2-3 lag til toppen. Skær tomaten i skiver.
Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber.
Skær kyllingefileten i tynde skiver og saml sandwichen.
TIP Retten indeholder én tolereret fødevare, nemlig parmaskinke. Tolererede fødevarer må du højst få to af om dagen i fase 2. Den tolererede mængde parmaskinke er 3 skiver uden fedtkant pr. dag.