Gå til hovedindhold

Dukan (fase 2): Salat-sandwich med kylling og sprød parmaskinke

Lækker sandwich med kød, grønsager og en dejlig karrydressing beregnet som frokostmåltid til Dukan Kurens fase 2, vekselfasen.

Lækker sandwich med kød, grønsager og en dejlig karrydressing beregnet som frokostmåltid til Dukan Kurens fase 2, vekselfasen.

PG = Protein / Grønt

1 person

Ingredienser - kyllingesandwich

1 kyllingefilet
½ tsk. paprika
Peber
2 skiver parmaskinke uden fedtkant
Icebergsalat
1 tomat
3-4 skiver agurk
2-3 løgringe

Dressing
3 spsk. skyr
1⁄4 tsk. mild karry
1 nip gurkemeje
1 nip salt
Peber

PRØV OGSÅ: Dukan Kurens paté med dijoncreme

Fremgangsmåde - kyllingesandwich

Opvarm ovnen til 200°.
Afpuds kyllingefileten og dup den tør. Krydr med paprika og peber. Læg den på en plade beklædt med bagepapir. Læg også skinkeskiverne på pladen. Sæt pladen midt i den varme ovn. Parmaskinken skal stege i ca. 8 min., til den er sprød og gylden. Læg efter stegning parmaskinken på fedtsugende papir en kort stund.
Kyllingefileten skal stege i 16-20 min. afhængigt af tykkelse. Vend den efter 10 min.’s stegning. Fileten er færdigstegt, når kødet føles fast, og kød-
saften er klar. Tag kyllingefileten ud og lad den afkøle.
Riv bladene af icebergsalaten, så du har 2-3 lag til sandwichbunden og 2-3 lag til toppen. Skær tomaten i skiver.
Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber.
Skær kyllingefileten i tynde skiver og saml sandwichen.

TIP Retten indeholder én tolereret fødevare, nemlig parmaskinke. Tolererede fødevarer må du højst få to af om dagen i fase 2. Den tolererede mængde parmaskinke er 3 skiver uden fedtkant pr. dag.