Gå til hovedindhold

Gitte første 10 dage på Dukan kuren

Her kan du læse om vores testperson Gitte, som sammen med de to andre modige kvinder, er ved at teste Dukan Kuren - læs med her

10 dage på Dukan Kuren

I dag er det min 10. dag på Dukan kuren. Jeg startede på kuren mandag den 5. okt. Jeg har altid fået at vide, at man ikke skal starte på noget nyt en mandag - for så giver man op igen om tirsdagen. Så min søndag brugte jeg på at indkøbe et stort kødlager og at spise en masse grøntsager.
 
Mandag til fredag stod den på fase 1  - kun protein. Jeg har fart på til hverdag, med to små børn, der skal i børnehave, fuldtidsjob og ulvetimer, så mine måltider har været nemme og ikke særlig spændende eller eksotiske. Menuen har stået på  kyllingkød, hakkebøffer, kyllingepålæg og æg æg æg...  

Vejet hos Fit-all og det første vægttab

Torsdag skulle jeg vejes ved Fit-all i Kolding. Jeg havde forventet at blive målt og vejet på alle led og kanter, men det var ikke tilfældet. I stedet blev jeg dirigeret op på en vægt, der uden at kende mig, vidste alt om mig på et split sekund. Som jeg havde forventet var min fedtpct høj, så den håber jeg at kunne sænke. Læs om resultatet fra Gittes vejning her
 
Ugen er gået rigtigt fint, jeg har ikke haft sukker hovedpine eller været sulten, men kødsmagen har indimellem været lidt kvalmende.
Lørdag morgen - da fase 1 var overstået, gik jeg på vægten. Jeg havde tabt 2 kg.

Første dag i fase 2

Jeg havde set frem til lørdag, som var den første dag i fase 2, nu måtte jeg nemlig få grøntsager. Jeg ved ikke om det var fordi, at det var lørdag, hvor vi tit får lækkert mad til aften og et iskoldt glas Verdi til - eller om det var fordi jeg ikke fik så meget kød, da jeg nu også skulle spise grønsager, men lørdag var klart den hårdest dag.  Jeg var meget sukker trangende, træt og humøret var i bund. Jeg synes det hele var synd for mig. Jeg faldt i søvn på sofaen kl 21.00 den aften.
 
Siden lørdag har jeg været i fase 2. Jeg skifter så jeg hver anden dag spiser ren protein og de andre dage spiser jeg protein og grøntsager. Jeg er kommet lidt op på hesten igen - det kan godt være det er lidt synd for mig, at jeg ikke må få rundstykker med kollegerne eller kage og snolder i weekenden, men jeg prøver at fokusere på alle de kalorier som jeg undgår. Jeg har det jo godt indeni. Jeg er ikke træt om eftermiddagen, jeg sover hver nat fra 22.00 til 6.00 - kun afbrudt hvis jeg bliver vækket af et barn. Min lunte er lidt længere og jeg har overskud til at være der for min mand og vores tvillinger.

En daglig gåtur

Jeg går en tur hver dag på ca. 30 min - til stor glæde for hunden:) Et par gange har jeg løbet en tur på 4-5 km, men længere kan jeg ikke løbe. Jeg begynder at fryse og ryste og bliver pludselig meget sulten, så løb skal jeg nok holde mig fra lidt endnu.    

På mandag er der gået 2 uger, så der hopper jeg på vægten igen, og så vender jeg tilbage.....

Læs alle Gittes blogindlæg her:

Gittes første vejning og hendes forventninger til Dukan Kuren

Gittes første ti dage på Dukan Kuren

Gittes anden uge på Dukan Kuren 

Gitte har ramt muren

Gitte mangler kun tre kilo

Gitte mangler kun 2 uger af slanketesten

Så er Gitte ved vejs ende i vores slanketest af Dukan Kuren