Gå til hovedindhold

Gitte har tabt sig med Dukan Kuren

Efter bare tre uger på Dukan Kuren har Gitte nået et flot vægttab! Læs med her...

Gittes tredje uge på Dukan Kuren

3 uger er gået og jeg er atter hoppet på vægten. Denne gang havde jeg egentlig ingen forventninger om at have tabt mig, følte mig også meget tung, da jeg gik på vægten. Alt det kød er lidt hård ved fordøjelsen og jeg må da også drikke HUSK hver dag, for at holde gang i systemet. 

Det har været en travl uge, med mange aftaler og syge børn, trods det har jeg holdt mig til kuren og spist som jeg skulle. Derfor kunne jeg også mandag morgen konstatere, at jeg har tabt yderligere 1,1 kg. Vægttab i alt: 4,6 kg.

Modstået fristelserne

2 gange har jeg været i biografen, i den seneste uge, og en fødselsdag med flæskesteg og hele svineriet - jeg har holdt mig til min kur og belønningen kom så i dag. Er glad og tilfreds.    

Ny vejning hos Fit-all

I torsdags var jeg igen hos Fit-all og blive vejet. Det var så fedt at få 'strimlen' i hånden og se, at jeg havde tabt 3,2 kilo ren fedt, taget 300g muskelmasse på - we like!! og min fysiske alder var faldet fra 49 år til 44 år. ( Den skal lige falde 10 år mere tak :) )  

Stadig i fase 2 

Jeg er stadig i fase 2 - skifter mellem en hel dag kun med protein og en hel dag med protein og grønt. Jeg spiser meget mindre portioner nu og spiser kun 3-4 gange om dagen.
Hver morgen får jeg min Dukan pandekage med et par skefulde skyr til - og nogen gange en slice bacon eller to. På mine grønt dage spiser jeg lidt grønsager midt på formiddagen.

Middagsmaden er hakkebøffer eller kyllingebryst. Jeg spiser ikke æg på min grønt dage. Hvis jeg er sulten når jeg kommer hjem fra arbejde, spiser jeg lidt skyr eller Cheasy Yoghurt Natural.
Aftensmaden er forskellig, det kan være en ægge pandekage med hytteost og oregano, det kan være hakkebøffer eller kyllingebryst.

På grøntdagene tilføjer jeg masser af bønner, peberfrugt og gulerødder. Det er også klart de dage, hvor jeg må få grøntsager, at jeg spiser mest. Som udgangspunkt spiser jeg ikke noget mellem aftensmaden og sengetid, får måske en kop lakrids the.

Kram fra Gitte.  

Læs alle Gittes blogindlæg her:

Gittes første vejning og hendes forventninger til Dukan Kuren

Gittes første ti dage på Dukan Kuren

Gittes anden uge på Dukan Kuren 

Gitte har ramt muren