Gullash-suppe med champignon og persillerod
Opskrift på gullash-suppe med champignon og persillerod
En skøn Gullasch-suppe med champignon og persillerod til Dukan Kurens fase 2
Opskriften på Gullash-suppe er beregnet til 2-3 personer.
Vild med gullash? Prøv også den gode hokaido-suppe med chili og løvstikke
Ingredienser - gullash-suppe med champignon og persillerod
Nogle draber olie
500 g magert, skært oksekød, f.eks. inderlår
2 hakkede løg
2 spsk. sød paprika
70 g tomatkoncentrat
11⁄4 l grønstagsbouillon
2 persillerødder i tern
500 g champignoner i skiver
Friskkværnet peber
Til toppen
2 spsk. hakket persille
2 spsk. skyr
Fremgangsmåde - gullasch-suppe med champignon og persillerod
Varm en slip let-gryde op, til den er middelvarm. Fordel nogle dråber olie i bunden af gryden ved hjælp af et stykke køkkenrulle. Brun kød og løg i gryden under omrøring i et par minutter. Tilsæt paprika og tomatkoncentrat og steg det i yderligere 20 sek. Hæld bouillonen på og lad suppen simre under låg, til kødet lige knap er mørt (ca. 50 min.). Tilsæt persillerødder og champignoner og lad suppen simre i yderligere 15 min. Smag til med peber. Servér suppen med et drys hakket persille og evt. skyr.