Gå til hovedindhold

Jane tester stadig Dukan Kuren

Så er der gået 25 dage siden Jane startede på Dukan Kuren og hun befinder sig stadig rigtig godt på den. Læs med her...

Så er der gået 25 dage siden opstart af Dukan Kuren og jeg befinder mig stadig rigtig godt på den. Jeg kører stadig fase 1 og 2, og det bliver jeg ved med, til jeg har tabt 10-12 kg. Så der er et stykke vej endnu.

Jeg oplevede et fint vægttab indtil mandag den. 26 oktober hvor jeg havde taget et kilo på fra om fredagen. Jeg var ellers helt " høj" over at jeg troede, at jeg havde tabt 6 kg. på ca. 20 dage - men det havde jeg så ikke!

Jeg var til vejning d. 28. oktober og der viste vægten 75,9 kg (målt om aften). Jeg vejer mig ellers om morgenen og der vejer jeg noget mindre (denne dag 75,5 ) - efter mine egne beregninger har jeg tabt 5 kg, fra den 5. oktober til den 28. oktober. Min startvægt var nemlig 80,5.

Nu har jeg besluttet mig for, ikke at veje mig hver dag, men i stedet at prøve på at holde mig til 2 gange om ugen.

Jeg er desværre ikke så godt til at lave lækre retter - det bliver ofte til kød, fisk, kylling, æg, og skyr, tilberedt på samme måde HVER eneste gang. Derfor nyder jeg virkelig de 5 dage, hvor jeg også må spise grøntsager.

Min krop har det fantastisk godt, når jeg ikke indtager kulhydrater (sukker) og også mit energi niveau, det mærkede jeg ret hurtigt. Det er noget jeg vil tage med mig, resten af mine dage. Jeg har virkelig mærket hvor meget man kan gøre for sit velbefindende via kost - glæder mig til at jeg kan gå meget mere i dybden med dette.

Det er også godt for mig, at gå mine fem kilometer HVER dag, men jeg bliver bare nok også nødt til at melde mig til noget styrketræning, da jeg skal have bygget mine muskler op igen!

Men jeg føler mig lidt mere svag i kroppen ved "hårdere" fysisk aktivitet. Måske er det fordi jeg ikke indtager kulhydrater. Men som sagt kører jeg på proteiner, indtil jeg har opnået et større vægttab.

Nå, ja - jeg oplevede meget i sidste uge, at jeg fik kvalme ved tanken om kød og skyr ja, og æg. Derfor spiste jeg måske heller ikke nok – men det er meget bedre nu.

Jeg er også blevet rigtig god til at drikke vand - ca. 2 liter hver dag. Har faktisk ikke hovedepine i samme omfang som før.

Jeg holdt fødselsdag for min ældste søn i torsdags, og han ville have det hele, som da han boede hjemme - boller, lagkage, kakao med flødeskum osv. Jeg rørte ikke en "krumme" af det... Hurra!

Jeg håber, at jeg taber mig i hvert fald fem kg. de næste fire uger!!! Vi må se :) 

Jeg skriver igen i løbet af næste uge. Håber godt nok, den er bedre end denne, smiler :)

Kh. Jane

Læs alle Janes blogindlæg her:

Janes første vejning

Janes første uge på Dukan Kuren

Janes anden uge på Dukan Kuren - et flot vægttab

Jane tester stadig Dukan Kuren