Kålspaghetti med kødsauce
Aftensmad til Dukan Kurens fase 2, vekselfasen
PG = Protein / Grønt
2 personer
Ingredienser
Kødsauce
500 g hakket oksekød,
maks. 8 % fedt
Nogle dråber olie
1 finthakket løg
2 spsk. tomatkoncentrat
3 spsk. rødvin
1 dåse hakkede tomater
2 tsk. oregano
½ tsk. paprika
1 nip salt
½ tsk. peber
Kålspaghetti
1⁄4-1⁄3 hvidkål eller
½ spidskål
Urtebouillon uden salt
PRØV OGSÅ: Dukan Kurens middag a la Grækenland
Fremgangsmåde til kålspaghetti med kødsauce
Kødsauce: Smør bunden af en slip let-gryde med nogle dråber olie ved hjælp af et stykke køkkenrulle og varm gryden op til middelvarme. Steg løget heri under omrøring i 3-4 min. Øg varmen og lad kødet brune med. Findel evt. kødet med en gaffel. Tilsæt tomatkoncentrat og lad det stege med i ½ min. Hæld vin på og lad den koge væk. Tilsæt hakkede tomater og krydderier. Bring det hele i kog og lad det småkoge i 20 min.
Spaghetti: Skær kålen i lange, tynde strimler og kog den mør i bouillon, men ikke mere, end at den stadig har bid. Lad den dryppe af.
TIP I retten indgår to tolererede ingredienser: tomatkoncentrat og rødvin. Tolererede fødevarer må du højst få to af pr. dag i vekselfasen. Den tolererede mængde for tomatkoncentrat er ½ spsk. pr. person pr. dag. For rødvin er den 3 spsk.
SE OGSÅ: Slankeklubben.dk tester maskiner til grøntsagsspaghetti
Med Spirelli Spaghetti Slicer i hånden kan du på ingen tid forvandle bl.a. gulerødder og squash til spaghettistrimler.
Vejl. pris: 249,95 kr.
Artiklen indeholder affiliatelinks.