Gå til hovedindhold

Kalkunbacon med ostesovs og stegt hvidkål

Kalkunbacon med ostesovs og stegt hvidkål til fase 2 i Dukan Kuren.

Opskrift på Kalkunbacon med ostesovs og stegt hvidkål

Kalkunbacon med ostesovs og stegt hvidkål til fase 2 i Dukan Kuren (vekselfasen).

Opskriften er med protein og grønt og der er til 2 personer. TIP Retten indeholder tolererede fødevarer: Nemlig olivenolie og ost. Tolererede fødevarer må du få fra fase 2 og højst to pr. dag. Den tolererede mængde olie er 1 tsk. pr. person og ost 30 g pr. person.

LÆS OGSÅ:
Rikke tabte sig 37 kilo med Dukan Kuren
Få en komplet madplan til en uge i fase 2 med Dukan Kuren

Du får hele opskriften lige under videoen :)

 

Ingredienser - Kalkunbacon med ostesovs og stegt hvidkål

Kalkunbacon
125 g kalkunbacon

Stegt hvidkål
500 g hvidkål eller spidskål
2 tsk. Olivenolie
1 tsk. sød paprika
Peber

Ostesovs
60 g revet ost Cheasy ost 6 %
2 æggeblommer
1 helt æg
Friskkværnet peber

Endvidere: 1 potte hakket persille

Fremgangsmåde - Kalkunbacon med ostesovs og stegt hvidkål

Kalkunbacon: Dup kalkunbacon tørt. Klip det i mindre stykker. Steg det sprødt på en varm, stor slip-let pande.

Stegt hvidkål: Skær kål i tynde skiver og steg den mør i olien på slip-let panden, men så den stadig har bid. Steg paprika med det sidste halve minut. Spæd evt. med lidt vand under stegningen så kålen ikke brænder på.  Krydr den stegte kål med peber.

Ostesovs: Rør ost, æggeblommer og det hele æg sammen og vend det i den varme kål. Sørg for at blandingen fordeles grundigt. Vend til sidst hakket persille og bacon i.

Hovedretter og frokost til fase 2 i Dukan Kuren:
Kylling i karrysauce
Dampede kammuslinger
Æggewrap med spicy kødsauce

Kuller med topping og dildcreme
Kylling i karrysauce

Desserter til fase 2 i Dukan Kuren:
Lækre chokokugler
Cheesecake med vanille og mynte
Chokoladekager med vanillecreme