Gå til hovedindhold

Kalve-roastbeef med tunsauce

Lækkert kalvekød med tunsauce krydret med dijonsennep og kapers. Et fint aftensmåltid beregnet til Dukan Kurens fase 1, angrebsfasen.

Opskrift på aftensmad til Dukan Kurens fase 1, angrebsfasen

Opskriften er ren protein og er til 2-4 personer.

Ingredienser - Roastbeef med tunsauce

Roastbeef
Ca. 800 g kalve-roastbeef
Nogle dråber olivenolie
1 nip salt
Peber

Tunsauce
1 dåse tun i vand, afdryppet
2½ spsk. skyr
½ tsk. dijonsennep
1 spsk. kapers + lidt til pynt
En lille håndfuld bredbladet persille

PRØV OGSÅ: Dukan Kurens roastbeef med basilikumcreme

 

Fremgangsmåde - Roastbeef med tunsauce

Roastbeef: Opvarm ovnen til 150°.
Dup roastbeefen tør. Fordel nogle dråber olie på en slip let-pande ved hjælp af et stykke køkkenrulle. Varm panden op, til den er godt varm. Brun roastbeefen på alle sider og krydr med salt og peber.
Læg roastbeefen i et lille ovnfast fad. Hæld lidt vand i bunden af fadet og sæt roastbeefen midt i den varme ovn i ca. 40 min., eller til kødet når en centrumtemperatur på 55°. Tag roastbeefen ud af ovnen og lad den hvile i 10-15 min., inden den skæres i tynde skiver. Du kan også vælge at lade kødet blive helt koldt i køleskabet, inden det skæres i skiver.

Tunsauce: Kør tun, skyr, sennep og kapers i en foodprocessor. Fordel tunsaucen oven på roastbeefen. Pynt med lidt hele kapers og bredbladet persille.