Gå til hovedindhold

Krydret hakkebøf og basilikumdressing

Krydret hakkebøf og basilikumdressing til fase 2 i Dukan Kuren.

Opskrift på Krydret hakkebøf og basilikumdressing

Krydret hakkebøf og basilikumdressing til fase 2 i Dukan Kuren (vekselfasen).

Opskriften er med ren protein og der er til 2 personer. Retten giver dig halvdelen af dit daglige obligatoriske havreklid. I retten er der en tolereret fødevare nemlig olivenolie. Tolererede fødevarer må du få fra fase 2 og højst to om dagen. Den tolererede mængde olivenolie er 1 tsk. pr. person.

LÆS OGSÅ:
Rikke tabte sig 37 kilo med Dukan Kuren
Få en komplet madplan til en uge i fase 2 med Dukan Kuren

Du får hele opskriften under videoen :)

 

Ingredienser - Krydret hakkebøf og basilikumdressing

Krydret hakkebøf
500 g hakket oksekød 3-7 % fedt
1 lille løg
2 spsk. havreklid
2 æggehvider
2½ tsk. stødt spidskommen
1½ tsk. tørrede chiliflager
1 nip salt
1 tsk. Olivenolie

Basilikumdressing
1 dl yoghurt naturel 0,5 %
2 spsk. skyr
1 håndfuld basilikumblade
1 fed finhakket hvidløg
1 nip salt og peber

Fremgangsmåde - Krydret hakkebøf og basilikumdressing

Krydret hakkebøf: Kom kødet i en skål. Pil løget og hak det fint og kom i skålen til kødet. Tilsæt havreklid, æggehvider, spidskommen, chili og et nip salt. Rør eller ælt det hele grundigt sammen. Lad det hvile ca. 5 minutter.

Form farsen til 4 lige store bøffer. Varm en slip-let pande op. Tilsæt olien. Steg bøfferne over middelvarme ca. 5 minutter på hver side. Spæd evt. med lidt vand under stegningen, så de ikke steger tør. Tag af panden og hold varme.

Basilikumdressing: Rør yoghurt, skyr, hakket basilikum og hvidløg sammen. Smag citronskal.

Hovedretter og frokost til fase 2 i Dukan Kuren:
Kylling i karrysauce
Dampede kammuslinger
Æggewrap med spicy kødsauce

Kuller med topping og dildcreme
Kylling i karrysauce

Desserter til fase 2 i Dukan Kuren:
Lækre chokokugler
Cheesecake med vanille og mynte
Chokoladekager med vanillecreme