Gå til hovedindhold

Kuller med topping og dildcreme

Skøn middagsmad til dig, der følger Dukan Kuren. Denne ret kan du spise i Dukan Kurens fase 1.

2 personer
FASE 1/RP= Ren protein
Denne ret kan også spises i fase 2 på RP-dage.

Ingredienser - Kuller med topping og dildcreme
400 g kuller- eller torskefilet
saften af ½ citron
1½ spsk. havreklid
1-2 fed finhakket hvidløg
1 tsk. revet, finhakket citronskal
2 spsk. finhakket persille

Dildcreme:
1 dl fedtfri yoghurt naturel
2 spsk. klippet dild
1 nip salt.

Endvidere:
2 håndfulde rejer.

Fremgangsmåde - Kuller med topping og dildcreme
Opvarm ovnen til 190º. Gå fisken efter for ben. Skær den i portionsstørrelser, som lægges i et fad beklædt med bagepapir. Dryp citronsaft over. Bland havreklid, hvidløg, citronskal og persille sammen. Fordel blandingen oven på fiskestykkerne. Sæt fadet midt i den varme ovn i cirka 10 minutter. afhængig af fiskens tykkelse.

Dildcreme: Rør yoghurt, dild og salt sammen.

Lav lækre choko-kugler til dessert