Kyllingefrikadeller og kold krydderurtesovs
Opskrift på kyllingefrikadeller og kold krydderurtesovs
Opskrift på kyllingefrikadeller til fase 1 i Dukan Kuren. Denne opskrift er med ren protein, og der er til 2 personer.
Du får hele opskriften på kyllingefrikadeller under videoen
Ingredienser - kyllingefrikadeller og kold krydderurtesovs
Kyllingefrikadeller (ca. 12 stk.)
500 g hakket kylling
1 nip salt
1 revet løg
1 æg
3 hvider
Ca. 1 dl havreklid
1 spsk. mælk
½ spsk. sød paprika
½ spsk. røget paprika
1 dl hakket bredbladet persille
Krydderurtesovs
2 dl yoghurt naturel 0,1 %
1 dl skyr
½ dl estragonkviste
1 dl bredbladet persille
1 nip salt
Peber
Prøv også: Kyllingefrikadeller deluxe
Fremgangsmåde - kyllingefrikadeller og kold krydderurtesovs
Kyllingefrikadeller:
Bland det hele sammen til en ensartet fars. Lad den evt. hvile ½-1 time i køleskabet.
Opvarm ovnen til 175 grader.
Form farsen med en spiseske og læg frikadellerne på en plade beklædt med bagepapir. Bag dine kyllingefrikadeller på 2. øverste rille i den varme ovn i ca. 20 minutter. Vendes efter 12 minutter.
Krydderurtesovs:
Kør yoghurt, skyr, estragon og persille i en blender eller foodprocessor. Smag til med 1 nip salt og peber. Server til dine kyllingefrikadeller.
Flere opskrifter til fase 1 i Dukan Kuren:
Amerikanske pandekager
Rejespyd med hvidløgsdressing
Kalve-roastbeef med tun-sauce (vitello tonnato)
Laksespyd med citron og fennikel