Gå til hovedindhold

Lun skinke og scrambled æg

Lun skinke og scramble æg til fase 2 i Dukan Kuren.

Opskrift på Lun skinke og scrambled æg

Spis lun skinke og scrambled æg til morgenmad under fase 2 i Dukan Kuren (vekselfasen).

Opskriften er med ren protein og der er til 1 person. Selvom opskriften er med ren protein hører den under fase 2, da der indgår en tolereret fødevare i retten, nemlig olivenolie. Tolererede fødevarer må du få fra fase 2 og maks. 2 om dagen. Den tolererede mængde olie er 1 tsk. pr. person.

LÆS OGSÅ:
Rikke tabte sig 37 kilo med Dukan Kuren
Få en komplet madplan til en uge i fase 2 med Dukan Kuren

Du får hele opskriften under videoen :)

 

Ingredienser - Lun skinke og scrambled æg

Scrambled æg (1 stk.)
1 æg
3 æggehvider
¼ tsk. Gurkemeje
1 nip salt
Friskkværnet peber

Lun skinke
Nogle dråber olie
2 store skiver kogt skinke
1 tsk. olivenolie
Friskkværnet peber
3-4 ærteskud

Fremgangsmåde - Lun skinke og scrambled æg

Pisk æg, æggehvider, gurkemeje, ét nip salt og peber sammen. Fordel nogle dråber olie på en slip-let pande ved hjælp af et stykke køkkenrulle. Varm panden op til middelvarme. Hæld æggemassen på og steg under konstant omrøring til en passende konsistens. Steger den for længe risikere den at bliver tør. Læg æggemassen på en tallerken. Tør panden af med et stykke køkkenrulle.

Varm panden op til godt varm. Tilsæt olien og drej panden så olien fordeler sig. Rist hurtigt skinkeskiverne på begge sider. Anret dem ved siden af scramble æg. Top med ærteskud.

Hovedretter og frokost til fase 2 i Dukan Kuren:
Kylling i karrysauce
Dampede kammuslinger
Æggewrap med spicy kødsauce

Kuller med topping og dildcreme
Kylling i karrysauce

Desserter til fase 2 i Dukan Kuren:
Lækre chokokugler
Cheesecake med vanille og mynte
Chokoladekager med vanillecreme