Gå til hovedindhold

Marineret skaldyrssalat

Marineret skaldyrssalat til fase 1 og 2 i Dukan Kuren.

Opskrift på Marineret skaldyrssalat

Marineret skaldyrssalat til fase 1 og 2 i Dukan Kuren (vekselfasen). Opskriften er med ren protein og der er til 1 person. Denne ret kan spises i såvel fase 1 som fase 2.

LÆS OGSÅ:
Rikke tabte sig 37 kilo med Dukan Kuren
Få en komplet madplan til en uge i fase 2 med Dukan Kuren

Du får hele opskriften lige under videoen :)

 

Ingredienser - Marineret skaldyrssalat

100 g krebsehaler (afdryppet)
150 g store rejer (afdryppet)
100 g kogte muslinger (afdryppet)

Marinade
Saft og skal fra ½ citron (øko.)
2 fed finhakket hvidløg
2 tsk. finhakket rød chili
2 spsk. klippet purløg
½ tsk. Paprika
Peber

Endvidere: 1 hårdkogt æg, ærtespirer.

Fremgangsmåde - Marineret skaldyrssalat

Kom krebsehaler, rejer og muslinger i en skål.

Marinade: Rør citronsaft, revet finhakket citronskal, hvidløg, purløg og paprika sammen. Smag til med peber.

Hæld marinaden over skaldyrene. Lad det gerne trække i 10-15 minutter i køleskabet. Anret salaten med halve æg og ærtespirer.

Hovedretter og frokost til fase 2 i Dukan Kuren:
Kylling i karrysauce
Dampede kammuslinger
Æggewrap med spicy kødsauce

Kuller med topping og dildcreme
Kylling i karrysauce

Desserter til fase 2 i Dukan Kuren:
Lækre chokokugler
Cheesecake med vanille og mynte
Chokoladekager med vanillecreme