Gå til hovedindhold

Morten har tabt 13 kilo

Kiloene røg hurtigt af 39-årige Morten Hovmand, da han gik i gang med Dukan Kuren. 13½ kilo mindre var resultatet efter 6 uger på kuren.

Kiloene røg hurtigt af 39-årige Morten Hovmand, da han gik i gang med Dukan Kuren. 13½ kilo mindre var resultatet efter 6 uger på kuren.

Navn: Morten Hovmand

Alder: 39 år

By: Søborg

Job: ejendomsmægler

Startvægt: 117 kilo

Vægttab efter 6 uger på Dukan Kuren: 13½ kilo

Morten Hovmand har før tabt 10 kilo hurtigt, men han blev alligevel overrasket, da han efter fem uger på Dukan Kuren steg på vægten. 13 1⁄2 kilo var raslet af – uden at han havde følt sig voldsomt sulten. 
– Jeg havde sat mig for, at jeg ville følge kuren slavisk i testperioden. Så jeg er heller ikke faldet i og har syndet på noget tidspunkt. Selv om jeg indrømmer, at jeg da har været fristet og manglet mit aftenslik, fortæller Morten, der for første gang har fået sig en ønskevægt – nemlig 93 kilo.
Men det bliver i hans eget tempo, og han har derfor valgt kun at leve efter Dukan-principperne i hverdagene og så forsøde weekenderne med slik, vin og sovs på bøffen.

Fordele ved Dukan Kuren:

– Jeg er meget glad for kød og er en ret sulten person. Så det har passet rigtig godt til mig at spise så meget kød. Jeg har derfor ikke følt sult og har haft en anden mæthedsfornemmelse, end når jeg har fyldt mig med tomme kulhydrater. Det er en effektiv kur, som jeg klart kan anbefale, hvis man gerne vil opnå et hurtigt vægttab.

Det sværeste ved Dukan Kuren:

– Det sværeste har helt sikkert været at undvære slik og chokolade om aftenen og et glas vin i weekenden. Jeg har ikke tyet til alternativer, selv om jeg fik opskrifter. Jeg synes ikke, at det smager godt, og så vil jeg hellere undvære helt.

 

Læs også hvad eksperterne mener om Dukan Kuren her: