Gå til hovedindhold

Nem dessert: Hytteost med gojibær og appelsinsirup

En lækker og nem dessert med flotte bær og hytteost overhældt med en sirup af appelsinsaft med ahornsirup og stjerneanis. Desserten er beregnet til Dukan Kurens fase 3, konsolideringsfasen.

Opskrift på nem dessert med hytteost, gojibær og appelsinsirup fra Dukan (2 personer).

En lækker og nem dessert med flotte bær og hytteost overhældt med en sirup af appelsinsaft med ahornsirup og stjerneanis. Desserten er beregnet til Dukan Kurens fase 3, konsolideringsfasen.Dessert til Dukan Kurens fase 3, konsolideringsfasen

Ingredienser - Nem dessert med hytteost, gojibær og appelsinsirup fra Dukan

2 spsk. gojibær
Saften af 2 appelsiner
1 tsk. ahornsirup eller honning
2 stjerneanis
450 g hytteost 1,5 %
½-1 tsk. vaniljepulver

PRØV OGSÅ: Dukan Kurens Chokoladekage med vaniljeskyr

Fremgangsmåde - Nem dessert med hytteost, gojibær og appelsinsirup fra Dukan

Kom gojibær i et glas og fyld koldt vand på. Lad dem trække natten over i køleskabet.

Hæld vandet fra næste dag og lad gojibærrene dryppe godt af.

Pres saften fra appelsinerne ned i en kasserolle. Tilsæt ahornsirup og stjerneanis.

Bring saften i kog og lad den småkoge til en sirupsagtig konsistens. Tag den af varmen og lad den køle af.

Fordel gojibær i bunden af to glas.

Rør hytteosten med vaniljepulver og fyld den i glassene.

Hæld den kolde appelsinsirup på toppen.