Gå til hovedindhold

Omelet med rejer og persille

Omelet med rejer og persille er nemt og hurtigt lavet. En sund og lækker frokostret beregnet til Dukan Kurens fase 1, angrebsfasen.

RP = Rent protein

1 person

 

Ingredienser

2 æg
1 æggehvide
2 spsk. finthakket persille
1 spsk. havreklid
1 nip salt
Friskkværnet peber
Nogle dråber olie
1 stor håndfuld rejer
(afdryppede)
1 lille håndfuld
bredbladet persille

 

 

PRØV OGSÅ: Dukan Kurens skaldyrssalat med æg, rejer og muslinger

 

 

Fremgangsmåde

Pisk æg, æggehvide, hakket persille, havreklid, salt og peber sammen.
Opvarm en slip let-pande, til den er middelvarm. Fordel nogle dråber olie på panden med lidt køkkenrulle. Hæld æggeblandingen ud i panden og lad den stege, til den er stivnet i bunden og stadig fugtig, men ikke flydende på toppen. Strø rejer og persilleblade over æggemassen. Fold den ene halvdel af omeletten over den anden og vip den straks over på en tallerken. 

Læs mere om