Omelet med rejer og persille
RP = Rent protein
1 person
Ingredienser
2 æg
1 æggehvide
2 spsk. finthakket persille
1 spsk. havreklid
1 nip salt
Friskkværnet peber
Nogle dråber olie
1 stor håndfuld rejer
(afdryppede)
1 lille håndfuld
bredbladet persille
PRØV OGSÅ: Dukan Kurens skaldyrssalat med æg, rejer og muslinger
Fremgangsmåde
Pisk æg, æggehvide, hakket persille, havreklid, salt og peber sammen.
Opvarm en slip let-pande, til den er middelvarm. Fordel nogle dråber olie på panden med lidt køkkenrulle. Hæld æggeblandingen ud i panden og lad den stege, til den er stivnet i bunden og stadig fugtig, men ikke flydende på toppen. Strø rejer og persilleblade over æggemassen. Fold den ene halvdel af omeletten over den anden og vip den straks over på en tallerken.