Gå til hovedindhold

Panna cotta med vanilje og kanel

Panna cotta er en skøn dessert der kan nydes under alle faser af dukan kuren

Opskrift på panna cotta med vanilje og kanel

Panna cotta er en skøn dessert der kan nydes under alle faser af dukan kuren. Denne dessert kan spises i alle kurens faser. Opskriften er til 4 portioner.

Ingredienser - Panna cotta med vanilje og kanel

½ l skummetmælk

¾ tsk. stødt kanel

1½ spsk. flydende vanilje-aroma

1 spsk. Stevia pulver (100 pct. naturligt sødemiddel)

5 blade husblas

Prøv også, vores opskrift på hytteost med gojibær og appelsinsirup

Fremgangsmåde - Panna cotta med vanilje og kanel

Kom mælk, kanel, vanilje og Stevia i en tykbundet gryde.

Varm det op over middel varme og under omrøring.

Lad det derefter simre for svag varme uden låg i 15 minutter. Rør nu og da.

Læg husblas i koldt vand i 10 minutter.

Tag gryden af varmen.

Tilsæt den udblødte husblas – ét blad ad gangen. Rør, til husblassen er opløst.

Hæld blandingen i 4 portionsforme eller små glas.

Sæt dem tildækket i køleskabet i cirka 4 timer.  

Prøv også, vores panna cotta med citron