Gå til hovedindhold

Pia tabte sig 34 kilo

Pia har indtil videre tabt sig 34 kilo på bare ti måneder med Dukan kuren.

Da 40-årige Pia Carøes mor fik en hjerneblødning som følge af en usund livsstil, besluttede Pia sig for at tabe sig. Hun besluttede sig for at prøve Dukan kuren og har indtil videre tabt sig 34 kilo på bare ti måneder.

For 10 måneder siden vejede Pia Carøe fra Odder 112 kilo. Men så begyndte hun på Dukan-kuren, og siden er kiloene raslet af hende. I dag vejer hun 78 kilo, og ved at følge de enkelte regler for Dukan-kuren kommer de tabte 34 kilo kommer aldrig på Pias krop igen.

Læs også: Rita tabte 37 kilo med Dukan-kuren og fik et bedre liv

Ikke ende i kørestol

Faktisk havde Pia mere eller mindre forliget sig med tanken om at være ”hende”, der altid tog elevatoren på arbejdet. ”Hende”, der købte tøj i Zizzi, og ”hende”, der altid spiste en portion mere eller større end de andre.

Og så alligevel ikke. For da Pias mor pludselig fik en hjerneblødning som følge af et langt liv med en usund livsstil og endte i kørestol, rykkede det noget inden i datteren.

– Jeg vil ikke ende med en livsstilssygdom eller dø af min overvægt. Så vil jeg hellere ende med en livsstilsændring, siger Pia.

 

Dukan-kuren viste sig at være nem og enkel

Den erkendelse fik hendes øjne op for Dukan-kuren. Et hæfte om Dukan-kuren fra Ude og Hjemme var gemt, men ikke læst. Det blev det nu – og Pia fandt mere information om Dukan-kuren på internettet.

– Dukan-kuren lød ret nemt. Næsten for godt til at være sandt, med Dukan-kuren skulle jeg ikke veje maden eller tælle kalorier, men bare holde mig til kød, fortæller Pia, der arbejder som social- og sundhedsassistent.

 

Kiloene raslede af med Dukan-kuren

– Det virkede helt utroligt. Hver morgen steg jeg på vægten og havde tabt mig. Det kunne være bare 200 gram, eller nogle gange et helt kilo. Blot ved at holde reglen i Dukan-kuren om udelukkende at spise proteiner, forklarer Pia begejstret. Og det var netop, fordi kiloene med Dukan-kuren raslede af hende, at hun fortsatte.
 

Søde kommentarer

I dag er det ”hende”, der tager trapperne på arbejdet, ”hende”, der shopper i helt almindelige modebutikker, og ”hende”, der spiser mindre end de andre. Og hun elsker det.

– Det er blevet meget lettere at være mig efter jeg startede på Dukan-kuren. Både fysisk, mens også psykisk. Jeg er simpelthen så glad. Det er da skønt, når jeg får søde kommentarer, eller når jeg må bede om en størrelse mindre i tøjbutikken, smiler Pia, der har tænkt sig at snuppe fem kilo mere for at nå sin ønskevægt, og derefter skal hun igang med den næste fase i Dukan-kuren.

Kom godt i gang med Dukan kuren:  få en gratis kostplan til fase 1 her

 

Aldrig været slank

Foran hende på spisebordet ligger en bunke familiefotos. Pia er på de fleste af billederne og er slet ikke til at genkende efter sit store vægttab med Dukan-kuren.

– Det er pudsigt, for jeg så ikke mig selv som så stor. Men det kan jeg jo godt se nu, at jeg var blevet, siger hun eftertænksomt, mens hun kigger på et af billederne.

Pia har hele sit liv været en stor pige – også som barn, men det er ikke noget, der har påvirket hende synderligt gennem årene. Hun er gift, mor til en 18-årig datter og glad for sit arbejde.