Gå til hovedindhold

Pulled chicken i wrap

Æggewrap fyldt med kyllingekød, der er krydret med røget paprika og frisk estragon. Et lækkert frokostmåltid beregnet til Dukan Kurens fase 1, angrebsfasen.

Frokost til Dukan Kurens fase 1, angrebsfasen

RP = Rent protein

1 person

Ingredienser

Kylling
1 kyllingebryst
1 knsp. cayennepeber
½ tsk. røget paprika
2 spsk. balsamicoeddike
½-1 spsk. hakket frisk estragon (kan undlades)

Æggewrap
Nogle dråber olie
1 æg
1 æggehvide
½ spsk. klippet purløg
1 nip salt
Peber

Dressing
2 spsk. skyr
1 spsk. klippet purløg

 

PRØV OGSÅ: Dukan Kurens frittata med laks og krydderurter
 

Fremgangsmåde

Afpuds kyllingebrystet og dæk det med vand i en gryde. Varm det op og lad det koge under låg i 2 min. Sluk for varmen. Lad kyllingebrystet trække under låg i det varme vand i ca. 20 min., indtil kyllingekødet er til at trække fra hinanden. Kødet må ikke være rosa, men skal være fast og helt hvidt. Træk kødet fra hinanden ved hjælp af to gafler og kom det i en skål. Bland det grundigt med cayennepeber, paprika, balsamicoeddike og estragon.
Fordel evt. nogle dråber olie på en slip let-pande ved hjælp af et stykke køkkenrulle og varm panden op. Pisk æg, æggehvide, purløg, salt og peber sammen. Steg æggeblandingen på den varme pande, til den netop er stivnet.
Rør skyr og purløg sammen.
Fordel kylling og dressing på æggewrappen og rul den sammen.

Læs mere om