Gå til hovedindhold

Risengrød af skyr, hytteost og blomkål

Risengrød af skyr, hytteost og blomkål til dessert under fase 2 i Dukan Kuren.

Opskrift på Risengrød af skyr, hytteost og blomkål

Risengrød af skyr, hytteost og blomkål til dessert under fase 2 i Dukan Kuren (vekselfasen). Opskriften er med protein og grønt og der er til 2 personer.

LÆS OGSÅ:
Rikke tabte sig 37 kilo med Dukan Kuren
Få en komplet madplan til en uge i fase 2 med Dukan Kuren

Du får hele opskriftenlige under videoen :)

 

Ingredienser - Risengrød af skyr, hytteost og blomkål

50 g blomkål i buketter
300 g skyr
100 g hytteost max 1,5 %
¼ tsk. Vaniljepulver
2-4 dråber stevia
Stødt kanel

Fremgangsmåde - Risengrød af skyr, hytteost og blomkål

Riv blomkål groft og kom i en skål. Tilsæt skyr, hytteost, vaniljepulver og stevia og rør det hele sammen.

Fordel grøden i to skåle. Drys lidt kanel over.
 

Hovedretter og frokost til fase 2 i Dukan Kuren:
Kylling i karrysauce
Dampede kammuslinger
Æggewrap med spicy kødsauce

Kuller med topping og dildcreme
Kylling i karrysauce

Desserter til fase 2 i Dukan Kuren:
Lækre chokokugler
Cheesecake med vanille og mynte
Chokoladekager med vanillecreme