Gå til hovedindhold

Rørt oksetartar, æggeblomme og brøndkarse

Opskrift på rørt oksetartar til fase 1 i Dukan Kuren.

Opskrift på rørt oksetartar, æggeblomme og brøndkarse

Opskrift på rørt oksetartar til fase 1 i Dukan Kuren. Denne opskrift er med ren protein og der er til 1 person.

Du får hele opskriften under videoen.

Ingredienser - rørt oksetartar, æggeblomme og brøndkarse

Ca. 175 g frisk hakket okseinderlår
1 æggeblomme
Ca. ¼ tsk. dijon sennep
2 spsk. hakket rødløg
1 spsk. kapers (drænet)
1 hakket cornichon (syltet uden sukker, drænet)
1-2 stilke bredbladet persille
1 nip salt
Friskkværnet peber

Endvidere: 1 æggeblomme, ca. ½ potte brøndkarse.

Fremgangsmåde - rørt oksetartar, æggeblomme og brøndkarse

Bland æggeblomme, sennep, løg, kapers, cornichon og hakket persille i en skål. Vend kødet i og smag til med 1 nip salt, friskkværnet peber og evt. mere dijon sennep. Form den rørte tatar til en hakkebøf.

Top med æggeblomme og læg brøndkarse omkring.

Flere opskrifter til fase 1 i Dukan Kuren:
Amerikanske pandekager
Rejespyd med hvidløgsdressing
Kalve-roastbeef med tun-sauce (vitello tonnato)
Laksespyd med citron og fennikel