Rørt oksetartar, æggeblomme og brøndkarse
Opskrift på rørt oksetartar, æggeblomme og brøndkarse
Opskrift på rørt oksetartar til fase 1 i Dukan Kuren. Denne opskrift er med ren protein og der er til 1 person.
Du får hele opskriften under videoen.
Ingredienser - rørt oksetartar, æggeblomme og brøndkarse
Ca. 175 g frisk hakket okseinderlår
1 æggeblomme
Ca. ¼ tsk. dijon sennep
2 spsk. hakket rødløg
1 spsk. kapers (drænet)
1 hakket cornichon (syltet uden sukker, drænet)
1-2 stilke bredbladet persille
1 nip salt
Friskkværnet peber
Endvidere: 1 æggeblomme, ca. ½ potte brøndkarse.
Fremgangsmåde - rørt oksetartar, æggeblomme og brøndkarse
Bland æggeblomme, sennep, løg, kapers, cornichon og hakket persille i en skål. Vend kødet i og smag til med 1 nip salt, friskkværnet peber og evt. mere dijon sennep. Form den rørte tatar til en hakkebøf.
Top med æggeblomme og læg brøndkarse omkring.
Flere opskrifter til fase 1 i Dukan Kuren:
Amerikanske pandekager
Rejespyd med hvidløgsdressing
Kalve-roastbeef med tun-sauce (vitello tonnato)
Laksespyd med citron og fennikel