Gå til hovedindhold

Så er Gitte ved vejs ende i vores slanketest af Dukan Kuren

Se Gittes flotte resultat efter 8 uger på Dukan Kuren - se med her

Så er jeg gået ind i sidste uge af forløbet... Det har været en stille og rolig uge. Jeg har holdt ferie, så den har stået på familiebesøg og afslapning.

Jeg har fået et par ting, der ikke lige er på listen over mad jeg må spise, men jeg har til gengæld løbet en hel del. Jeg kan se og mærke på mit løb, at jeg er blevet lettere. Før løb jeg 5 km på 32-33 minutter, nu gør jeg det på 28-29 min. Jeg løber hurtigere og det er blevet lettere.

Nu kun et kilo fra idealvægten

På min første strimmel fra Fit-all står der, at min ideal vægt er 69,7 kg, i morges sagde vægten 70,7 kg. Jeg er sølle et kilo fra min ideal vægt, til at være der hvor min krop trives. Det kan godt være, at jeg ikke er den der taber mest af os "testere," men jeg er virkelig stolt og glad for mit resultat. Det er en sejr i sig selv og giver også lige blod på tanden til den sidste uge. På torsdag tager jeg til min sidste vejning hos Fit-all. Herefter tror jeg, at jeg springer videre til fase 3.

Hjemmelavet kødsovs

Jeg har flere gange lavet kødsovs - hvor jeg har blendet tomater, rød peber og frisk basilikum. Kødet har jeg tilsat forårsløg og hvidløg inden jeg har tilsat "de blendede tomater" og kogt det igennem. I stedet for spaghetti har jeg varieret lidt mellem blomkålsris og som på billedet; frisk agurk, revet gulerod og pastinak pure. Så lækkert.
 
Jeg er begyndt at kigge en del på opskrifter - synes slet ikke jeg kan huske hvordan man laver "almindelig mad." Jeg skal nu heller ikke tilbage til "sovs og kartofler" men derimod finde sunde alternativer. Jeg er træt af hakke bøffer og kyllingekød, så skal finde på nye ting.
Nu glæder jeg mig bare til torsdag og til at se hvordan den nye og sidste strimmel ser ud.
 
Det var alt fra mig :-)

Læs alle Gittes blogindlæg her:

Gittes første vejning og hendes forventninger til Dukan Kuren

Gittes første ti dage på Dukan Kuren

Gittes anden uge på Dukan Kuren 

Gitte har ramt muren

Gitte mangler kun tre kilo

Gitte mangler kun 2 uger af slanketesten

Så er Gitte ved vejs ende i vores slanketest af Dukan Kuren