Gå til hovedindhold

Sådan har de tabt sig med Dukan kuren

Dukan kuren er en alternativ protienkur, som sikrer varigt og hurtigt vægttab. Vi har samlet fem kvinder i galleriet, som alle kan bekræfte, at denne slankekur virker og giver et hurtigt vægttab.

Dukan kuren er en alternativ protienkur, som sikrer varigt og hurtigt vægttab. Vi har samlet fem kvinder i galleriet, som alle kan bekræfte, at denne slankekur virker og giver et hurtigt vægttab.

Dukan kuren er en effektiv slankekur, som sikrer et hurtigt vægttab. Slankekuren er en alternativ proteinkur udviklet af den franske læge, Pierre Dukan, og er blevet en international slanke-succes.

I galleriet forneden har vi samlet 5 danske kvinder, der alle har haft stor succes og hurtigt vægttab med denne slankekur.

Er Dukan kuren noget for dig?
Dukan-kuren er opdelt i 4 faser: Angrebsfasen, Vekselfasen, Sikringsfasen og Stabiliseringsfasen, som sikrer dig et varigt og hurtigt vægttab uden du skal gå sulten rundt.

Ønsker du også et hurtigt vægttab kan du her læse mere om de 4 faser i Dukan kuren

Dukan kuren er ideel for dig, der allerede har forsøgt utallige kure uden det forventede resultat. Måske har du tabt dig, blot for at konstatere, at alle kiloene – og sikkert flere til – er røget på igen i løbet af kort tid. Med denne slankekur får du et varigt og hurtigt vægttab.

Dukan kuren lover dig et hurtigt vægttab, der holder resten af livet. Og hvis du blot følger nogle simple regler, kan du spise lige, hvad du vil seks af ugens syv dage. Uden nogensinde at tage på igen.

Dukan-kuren er for dig, der søger et hurtigt vægttab og ikke gider at veje din mad eller tælle kalorier.
Det behøver ikke være surt at være på slankekur, og der kan sagtens blive plads til lækker mad selvom man er på slankekur. Med Ude og Hjemme får du hver uge inspiration til slankekuren.

Kendte kvinder og kvinder som os opnår varigt og hurtigt vægttab med denne slankekur
Kendte kvinder som Kate Middleton, Nicole Kidmann og Jennifer Lopez er omvandrende reklamesøjler for denne slankekur som er nem og der garanterer et hurtigt vægttab.

Men også danske kvinder som os har også opnået varigt og hurtigt vægttab med Dukan-kuren.