Gå til hovedindhold

Salat med laks og grønt til Dukan Kurens fase 2

En skøn salat til dig der er nået til Dukan Kurens fase 2.

Salat med laks og grønt til Dukan Kurens fase 2

Opskriften består af både protein og grønt og er beregnet til 2 portioner

Prøv også vores opskrift på laks med grønkålssalat

Ingredienser - Salat med laks og grønt

2 portionsstykker laksefilet

a 150-175 g

½ tsk. stødt spidskommen

Salat

1 fennikel

2 tomater

3 forårsløg

3 spsk. finthakket koriander

Saften af ½-1 citron

Dressing

1 dl fromage frais

½-1 tsk. dijonsennep

Prøv også en æggewrap med laks og hytteost

Fremgangsmåde - Salat med laks og grønt

Opvarm ovnen til 160°. Læg laksen på en plade med bagepapir og krydr den med spidskommen. Bag den midt i den varme ovn i 14-16 min. afhængigt af tykkelse. Tag den ud og lad den afkøle.

Salat: Snit fenniklen fint, gerne med et mandolinjern. Skær tomaterne i grove stykker. Rens forårsløgene og snit dem fint. Kom grøntsagerne i en skål og vend dem med korianderen. Smag salaten til med citronsaft. Fordel salaten i to tallerkener. Pluk laksen i mindre stykker og fordel fisken over salaten.

Dressing: Rør fromage frais og sennep sammen. Klat dressingen over salaten.