Skyrfromage
Opskrift på Skyrfromage
Skyrfromage til dessert under fase 2 i Dukan Kuren (vekselfasen).
Opskriften er med ren protein og der er til 2-4 personer. Retten indeholder én tolereret fødevare: Nemlig hørfrø. Tolererede fødevarer må du få fra fase 2 og højst to pr. dag. Den tolererede mængde hørfrø er 1 tsk. pr. person.
LÆS OGSÅ:
Rikke tabte sig 37 kilo med Dukan Kuren
Få en komplet madplan til en uge i fase 2 med Dukan Kuren
Du får hele opskriften lige under videoen :)
Ingredienser - Skyrfromage
3 husblas
200 g skyr
1 spsk. havreklid
2-3 tsk. flydende stevia
½ tsk. Vaniljepulver
3 æggehvider
Topping: 2 tsk. hørfrø
Fremgangsmåde - Skyrfromage
Udblød husblas i koldt vand i 10 minutter.
Rør skyr, havreklid, stevia og vaniljepulver sammen.
Smelt husblas over vandbad i det vand der hænger ved. Rør let afkølet, smeltet husblas i skyrblandingen.
Pisk æggehviderne stive og ved dem forsigtigt i – lidt af gangen. Fordel fromagen i en skål eller flere små. Sæt koldt et par timer.
Ved servering: Drys hørfrø på toppen.
Hovedretter og frokost til fase 2 i Dukan Kuren:
Kylling i karrysauce
Dampede kammuslinger
Æggewrap med spicy kødsauce
Kuller med topping og dildcreme
Kylling i karrysauce
Desserter til fase 2 i Dukan Kuren:
Lækre chokokugler
Cheesecake med vanille og mynte
Chokoladekager med vanillecreme