Gå til hovedindhold

Spicy kyllingesuppe

Dejlig kyllingesuppe krydret med chili, ingefær og hvidløg og tilsat lidt limesaft. Et herligt aftensmåltid til Dukan-kurens fase 1 = angrebsfasen.

RP = Rent protein

2 personer

Ingredienser

600 g kyllingefilet
1,2 l kogende grønsagsbouillon Saften af 1 limefrugt
+ lidt ekstra
6 cm skrællet ingefærrod
i skiver
2 fed hvidløg i skiver
1 rød chili i strimler
med/uden kerner
1 forårsløg i tynde strimler
En lille håndfuld korianderblade

 

PRØV OGSÅ: Dukan-kurens squash-spaghetti med ostesauce og bacon

 

Fremgangsmåde

Afpuds kyllingefileterne. Læg dem i en gryde, hæld bouillon på og bring det i kog.
Lad det småkoge, til kødet netop er mørt (14-16 min.) Tag kødet op med en hulske.

Si bouillonen og hæld den tilbage i gryden.
Tilsæt limesaft, ingefær, hvidløg og chili og bring det i kog.
Lad det småkoge i 10 min. Smag evt. til med mere limesaft.

Pluk kyllingefileterne i mindre stykker og fordel dem i dybe tallerkener.
Hæld den varme bouillon over. Fordel forårsløg og korianderblade over.

 

Læs mere om