Gå til hovedindhold

Tapas med kød, fisk, rejer og æg

Proteinrigt og varieret måltid med bresaola, æg, rejer, laks og hytteost. Et festligt aftensmåltid beregnet til Dukan Kurens fase 1, angrebsfasen

Aftensmad til Dukan Kurens fase 1, angrebsfasen

RP = rent protein

1 person

Ingredienser

1.
Ca. 2 spsk. hytteost
4 skiver bresaola
(lufttørret oksekød)
Purløg

2.
1 æg
2 tsk. klippet karse

3.
75 g rejer (optøet fra frost)
2 spsk. hytteost
2 spsk. klippet purløg

4.
2-3 spsk. skyr
1⁄4-½ tsk. dijonsennep
2 skiver laks

Pynt
Ærteskud
 

PRØV OGSÅ Dukan Kurens blomkålsrisotto med svampe og rejer 

 

Fremgangsmåde

1. Fordel hytteosten oven på bresaolaen. Kom purløg på efter behag. Fold bresaolaen sammen om hytteosten og purløgene og nyd det i én mundfuld.

2. Bring en kasserolle med vand i kog. Læg forsigtigt ægget i, når vandet koger, og lad det koge i 8 min. Hæld vandet fra og hæld koldt vand på. Lad det trække koldt. Pil ægget og del det i to dele. Top med karse.

3. Lad rejerne dryppe af. Vend dem med hytteost og purløg.

4. Rør skyr og sennep sammen og nyd det til røgede lakseskiver.

Pynt dit fad med ærteskud.