Gå til hovedindhold

Tatar med peberrod

Dejligt måltid af skært oksekød med dijonsennep og æggeblomme. Hertil skyr samt peberrod, kapers og brøndkarse. En delikat frokost beregnet til Dukan Kurens fase 1, angrebsfasen.

Opskrift på tatar med peberrod

Dejligt måltid af skært oksekød med dijonsennep og æggeblomme. Hertil skyr samt peberrod, kapers og brøndkarse. En delikat frokost beregnet til Dukan Kurens fase 1, angrebsfasen. 

Tartar til 1 person.

Ingredienser - Tatar med peberrod

200 g hakket oksekød

af oksefilet

½ tsk. dijonsennep

1⁄4-½ æggeblomme

Salt og peber

Tilbehør til tartar:

1 spsk. skyr

Friskkværnet peber

2 spsk. hakket løg

1 spsk. revet peberrod

1 spsk. kapers

1 lille håndfuld

brøndkarse

PRØV OGSÅ: Dukan Kurens Spicy kødsauce med smilende æg

Fremgangsmåde - Tatar med peberrod

Rør det hakkede kød med sennep og æggeblomme.

Smag til med et nip salt og peber.

Anret tataren på en tallerken sammen med lidt skyr drysset med friskkværnet peber.

Strø løg, peberrod og kapers over kødet.

Pynt med brøndkarse.

Læs mere om