Tunfrikadeller med purløgsdip
Opskrift på Tunfrikadeller med purløgsdip
Tunfrikadeller med purløgsdip til fase 2 i Dukan Kuren (vekselfasen).
Opskriften er med protein og grønt og der er til 1 person. Retten indeholder tolererede fødevarer: Skummetmælkspulver og olivenolie. Tolererede fødevarer må du få fra fase 2 og op til to pr. dag. Den tolererede mængde skummetmælkspulver er 3 spsk. og for olivenolie 1 tsk. pr. person.
LÆS OGSÅ:
Rikke tabte sig 37 kilo med Dukan Kuren
Få en komplet madplan til en uge i fase 2 med Dukan Kuren
Du får hele opskriften lige under videoen :)
Ingredienser - Tunfrikadeller med purløgsdip
Tunfrikadeller (8 stk.)
1 ds tun i vand (drænet)
20 g skummetmælkspulver (2 spsk.)
1 spsk. havreklid
2 spsk. hakket løg
1 æggehvide
2 tsk. sød paprika
1 nip salt
1/4 tsk. Peber
1 tsk. olivenolie til stegning
Purløgsdip
1 dl skyr
Ca. ½ dl klippet purløg
Krydderurtesalat
1 håndfuld bredbladet persilleblade
2 spsk. mynteblade
Citronsaft
Fremgangsmåde - Tunfrikadeller med purløgsdip
Tunfrikadeller: Rør tun, skummetmælkspulver, finhakket løg, æg og krydderier sammen. Form til frikadeller med en dessertske. Steg dem i olien over middelvarme på en slip-let pande, ca. 4 min. på hver side.
Purløgsdip: Rør skyr og purløg sammen.
Krydderurtesalat: Bland persille- og mynteblade. Dryp citronsaft over.
Hovedretter og frokost til fase 2 i Dukan Kuren:
Kylling i karrysauce
Dampede kammuslinger
Æggewrap med spicy kødsauce
Kuller med topping og dildcreme
Kylling i karrysauce
Desserter til fase 2 i Dukan Kuren:
Lækre chokokugler
Cheesecake med vanille og mynte
Chokoladekager med vanillecreme