Vaniljebudding
Dessert til Dukan Kurens fase 1, angrebsfasen
RP = Rent protein
4 personer
Ingredienser
4 blade husblas
½ l skummetmælk
1 tsk. vaniljepulver
1 knsp. kardemomme
4 æggeblommer
1 tsk. flydende stevia
Pynt
4 tsk. skyr
Vaniljepulver efter smag
PRØV OGSÅ: Dukan Kurens vafler med vaniljecreme
Fremgangsmåde
Udblød husblassen i koldt vand i 10 min. Opvarm mælken tilsat vaniljepulver og kardemomme i en tykbundet gryde, uden at den kommer i kog. Tilsæt æggeblommerne én ad gangen under piskning. Fortsæt med at varme, til det begynder at tykne lidt. Tag gryden af varmen. Rør husblassen i, til den er opløst. Rør derefter stevia i.
Fordel massen i portionsglas og sæt dem på køl i mindst 4 timer.
Pynt: Rør skyr og vaniljepulver sammen. Læg 1 teskefuld på toppen af hver portionsdessert inden servering.
Nyd desserten iskold.