Gå til hovedindhold

Vaniljebudding

Et lækkert lille punktum, der afrunder din middag. Buddingen er sødet med stevia og krydret med vaniljepulver og kardemomme. Desserten er beregnet til Dukan Kurens fase 1, angrebsfasen.

Dessert til Dukan Kurens fase 1, angrebsfasen

 

RP = Rent protein

4 personer

Ingredienser

4 blade husblas
½ l skummetmælk
1 tsk. vaniljepulver
1 knsp. kardemomme
4 æggeblommer
1 tsk. flydende stevia

Pynt
4 tsk. skyr
Vaniljepulver efter smag

 

 

PRØV OGSÅ: Dukan Kurens vafler med vaniljecreme

 

 

Fremgangsmåde

Udblød husblassen i koldt vand i 10 min. Opvarm mælken tilsat vaniljepulver og kardemomme i en tykbundet gryde, uden at den kommer i kog. Tilsæt æggeblommerne én ad gangen under piskning. Fortsæt med at varme, til det begynder at tykne lidt. Tag gryden af varmen. Rør husblassen i, til den er opløst. Rør derefter stevia i.
Fordel massen i portionsglas og sæt dem på køl i mindst 4 timer.

Pynt: Rør skyr og vaniljepulver sammen. Læg 1 teskefuld på toppen af hver portionsdessert inden servering.

Nyd desserten iskold.

Læs mere om