Vaniljebudding
Ingredienser - Vaniljebudding
2 blade husblas
½ l skummetmælk
1 tsk. vaniljepulver
uden sukker
1 knsp. kardemomme
4 pasteuriserede
æggeblommer
1 tsk. flydende Stevia
Pynt
4 tsk. fromage frais
1⁄8 knivspids vaniljepulver
uden sukker
Mynte
Fremgangsmåde - Vaniljebudding
Vaniljebudding: Udblød husblassen i koldt vand i 10 min.
Varm mælken op i en tykbundet gryde, uden at den kommer i kog, og tilsæt vaniljepulver og kardemomme.
Tilsæt æggeblommerne én ad gangen under piskning. Fortsæt med at varme, til det begynder at tykne lidt.
Tag gryden af varmen, kom husblassen i og rør, til den er opløst.
Rør derefter Stevia i.
Hæld massen i portionsglas og sæt disse på køl i mindst 4 timer.
Nyd desserten iskold.
Pynt:
Rør fromage frais og vaniljepulver sammen.
Fordel inden servering 1 tsk. af cremen på toppen af hvert glas sammen med et mynteblad.