Gå til hovedindhold

Vanja har tabt 8 kilo

Det tog kun seks uger for 41-årige Vanja Carlsen at smide 8 kilo med Dukan Kuren. Et vægttab der har ændret hendes liv fuldstændigt.

Det tog kun seks uger for 41-årige Vanja Carlsen at smide 8 kilo med Dukan Kuren. Et vægttab der har ændret hendes liv fuldstændigt.

Navn: Vanja Carlsen

Alder: 41 år

By: Helsingør

Job: I praktik på Alexandrakollegiet i Valby

Startvægt: 76 kilo

Vægttab efter 6 uger på Dukan Kuren: 8 kilo

For 41-årige Vanja Carlsen har Dukan Kuren ændret hele hendes tilværelse. Fra at være træt og uden energi og aftaler i kalenderen, farer hun nu fuld af energi rundt – 8 kilo lettere – og er sammen med venner og familie igen.

– Dukan har været min redning. I flere år har jeg følt mig fanget i min egen krop, følt lede ved den og har været uden energi og ude af stand til at være den mor, jeg gerne ville være. Men nu har mine dejlige piger fået en mor, der orker at lave noget sammen med dem.

Fordele ved Dukan Kuren:

– Det er en nem kur, for er man sulten, så kan man bare spise noget. Jeg var kun i angrebsfasen i tre dage, og derefter måtte jeg så også spise grønsager, så det var endnu nemmere at følge kuren.

Det sværeste ved Dukan Kuren:

– Jeg er har en sød tand, så jeg kunne ikke undgå at få krise over det. Men min egen opskrift på chokolade-cookies med havreklid har helt sikkert hjulpet mig til ikke at falde i. (Se opskrift på: slankeklubben.dk) En anden udfordring var, når jeg var inviteret ud. Det krævede, at jeg havde min egen mad med, og det kræver ekstra tid i køkkenet.

 

Læs også hvad eksperterne mener om Dukan Kuren her: