Gå til hovedindhold

Vitello tonnato med kylling

Opskrift på kalvelever til fase 1 i Dukan Kuren.

Opskrift på vitello tonnato med kyllinga

Opskrift på vitello tonnato til fase 1 i Dukan Kuren. denne opskrift er med ren protein, og der er nok til 2 personer.

LÆS OGSÅ: Ellen tabte 32 kilo med Dukan Kuren

Du får hele opskriften under videoen.

 

Ingredienser - vitello tonnato med kylling

Kylling
2-3 lige store kyllingefileter
1 lille løg
1 laurbærblad
2-3 fed hvidløg
6-8 peberkorn

Tunsovs
1 ds tun i vand (drænet)
1 hårdkogt æg
1 spsk kapers (afdryppet) + lidt til pynt
3 spsk skyr uden top
1 spsk kogevand fra kyllingefileterne)
1 nip salt
Friskkværnet peber

Pynt
Hakket bredbladet persille, evt. lidt knust rosé peber eller almindelig peber.
 

Fremgangsmåde - vitello tonnato med kylling

Kylling: Afpuds kyllingefileterne. Bring en gryde med vand i kog. Tilsæt kyllingefileter, løg skåret i mindre stykker, laurbær, hvidløg og peberkorn når vandet koger. Lad det koge i 10 minutter. Læg derefter låget på og sluk for blusset. Lad kyllingefileterne trække færdig i ca. 30 minutter. Tag dem op af vandet og afkøl. Allerhelst bør de lægges i køleskabet i mindst et par timer.

Tunsovs: Kør tun, æg skåret i mindre stykker, kapers, skyr og afkølet kogevand i en foodprocessor. Smag til med 1 nip salt og peber.

Skær kyllingefileterne skrå brede skiver og placer på en tallerken. Fordel tunsovs ovenpå. Pynt med persille, kapers og evt. lidt knust rosé peber.

Flere opskrifter til fase 1 i Dukan Kuren:
Amerikanske pandekager
Rejespyd med hvidløgsdressing
Kalve-roastbeef med tun-sauce (vitello tonnato)
Laksespyd med citron og fennikel