Gå til hovedindhold

Elisabeths anden uge på L7 Kuren

Her kan du læse om Elisabeths anden uge på L7 Kuren

Jeg har fastslået, at næsten alt pålæg indeholder sukker. Jeg kunne ellers godt have tænkt mig, at man kunne lave noget hurtigt mad med kogt skinke og lignende. Men også røget bacon og hamburgerryg indeholder sukker.

Jeg fandt dog nogen kyllingepølser, hvor der ikke er tilsat sukker – jeg synes at kuren bringer mig tætter på en sund kost, også til mit barn og til manden - de elsker pølser & pålæg.

En vejning

Jeg vejer nu 80,3 kilo, og jeg er skuffet over, at jeg har tabt mig mere endnu, på trods af, at jeg har overholdt reglerne.

Jeg føler dog på min krop, at jeg har tabt mig, ikke mindst mavefedt. Til min skuffelse, føler jeg dog også, at min hud på maven er blevet mere slap.

Jeg er endnu ikke i stand til at motionere, men jeg har kun en gang overvejet, at slutte og gå tilbage til kager og pizza. Men det gør jeg ikke – og jeg er stolt over at have gennemført to uger allerede.

Hellere lidt løst maveskind og en eventuel operation, end at spise de ting, som jeg har allerede tabt lysten til (frysepizza, pålæg). Det ville være den forkerte vej for mig, at fylde maveskindet ud med sukker, hvidt brød osv.

Kommet godt ind i kuren

Jeg er kommet lidt mere ind i kuren nu, så jeg spiser masser af fisk, grøntsager, ost og æg - og jeg siger heller ikke nej til fedt. Jeg har dog følt mig meget træt her de første par dage, men så snart jeg skruede op for fedtet, gik det fint igen.

Måske er det fordi jeg har spist for meget fedt, at jeg ikke har tabt mig så meget denne uge?  Men jeg følte derimod ikke rigtig sult, eller at jeg på noget tidspunkt manglede noget.

Jeg har dog stadigvæk rigtig svært ved at holde fast på, at jeg ikke må spise efter kl.19. Når min datter er lagt i seng, plejede jeg gerne at plyndre køleskabet.

Jeg har fundet ud af, at jeg er nok en belønnings- eller trøstespiser, og derfor er jeg også virkelig glad for, at jeg ikke en eneste gang brudt kuren.

I det hele taget har jeg fundet ud af, hvor dårlige ting, der bliver solgt i supermarkedet (tænk, at min datter spiser eller spiste alt det). Jeg vil hellere have en operation af maveskindet end at spise for meget af de ulækre ting. Især færdigmad og forarbejdet mad så som pålæg. Mange produkter består jo af noget andet, end det der står på forsiden af pakken.

To dage i sidste uge gik jeg indtil klokken 13 inden jeg fik mad. Før kuren fik jeg ofte lige to cheeseburgere eller noget chokolade på vejen. Jeg undrer mig derfor også over at vægten ikke viser et større vægttab.

Still going strong

Jeg er dog ”still going strong” og er sikker på at jeg kommer til at tabe mig mere, hvis jeg holder kuren i balance. Ikke spiser såå meget fedt, og prøver at få regulære måltider hver dag.

Jeg har desuden lagt mærke til at min mave føles lettere, hvilket kommer min underlivsoperation som jeg gennemgik i begyndelsen af december til gode. Det er noget jeg virkelig er glad for :-)

Læs alle Elisabeths blogindlæg her:

Læs om Elisabeths forventninger til L7 Kuren

Læs om Elisabeths første uge på L7 Kuren

Elisabeths anden uge på L7 Kuren

Elisabeths tredje uge på L7 Kuren

Elisabeths fjerde uge på L7 Kuren

Elisabeths femte uge på L7 Kuren

Elisabeths sjette uge på L7 Kuren