Gå til hovedindhold

Elisabeths tredje uge på L7 Kuren

Her kan du læse om Elisabeths tredje uge på L7 Kuren og se hvor meget hun har tabt sig...

"Denne uge gik rigtig godt. Når jeg ikke skulle spise, ventede jeg bare, men jeg var ikke særlig sulten, Jeg synes især, at det bliver nemmere og nemmere at holde sig fra at spise efter kl. 19.

En god vejning

Jeg vejer 79,5 kg nu (startvægt var 83,3), og jeg synes, at man kan se det meget i mit ansigt, men ikke så meget på mave og bagdel :-).

Jeg er blevet meget glad for æg, da jeg synes at æg mætter meget. Det er stadigvæk svært at huske, at jeg ikke bare kan smage på maden, som jeg laver til lillepigen. Ikke fordi, jeg ikke kan modstå det, men mere fordi jeg næsten glemmer, at jeg ikke må:-).

Mere motion

Jeg kan nu bevæge mig mere efter min operation, og jeg gik en lille bitte gåtur den anden dag. Jeg prøver også at bevæge mig mere i form af husholdningsarbejde.

En tur til frisøren

I dag gik jeg til frisør, da jeg synes, at mit ansigt og min hals har fortjent at blive vist, efter jeg er blevet lidt slankere - det er også en slags belønning til mig selv.

Alt i alt gik det rigtig godt i denne uge, og jeg har ikke haft svært at sige nej. Jeg glæder mig til næste uge, hvor jeg planlægger at laver lidt mere kreativ mad til mig selv."

Mvh Elisabeth

 

Læs alle Elisabeths blogindlæg her:

Læs om Elisabeths forventninger til L7 Kuren

Læs om Elisabeths første uge på L7 Kuren

Elisabeths anden uge på L7 Kuren

Elisabeths tredje uge på L7 Kuren

Elisabeths fjerde uge på L7 Kuren

Elisabeths femte uge på L7 Kuren

Elisabeths sjette uge på L7 Kuren