Gå til hovedindhold

Engelsk morgenmad

Tilberedningstid: 15 minutter
2 personer

Det skal du bruge:
4 skiver kalkunbacon
10 champignoner
1 tomat
1 spsk. olivenolie
6 æg
½ dl minimælk
2 skiver fuldkornsrugbrød
1 spsk. friskhakket purløg
Salt og peber

Sådan gør du:
Kom bagepapir i et ovnfast fad og læg bacon, champignon skåret i kvarter og to halve tomater, hæld ½ spsk. olie ud over og krydr med salt og peber. Bag det i ovnen i 10-12 min. på 200°. Slå æggene ud i en skål, pisk forsigtigt mælken i. Varm olien på en slip let-pande på middelvarme, tilsæt æggeblandingen og skru ned på lav varme, mens der hele tiden røres med en træske.

Panden tages af varmen, når æggene har fået en samlet konsistens, men stadig ikke er helt fast. Krydr med salt og peber. Anret æggene på rugbrødet, server grøntsagerne og bacon ved siden af og drys med purløg på toppen.

Energi pr. portion
Energi: 449 kcal/1877 kJ
Kost bre: 6 g
Kulhydrater: 30 g
Fedt: 26 g
Protein: 27 g

Læs mere om