Gå til hovedindhold

Eva fandt vejen til drømmevægten gennem L7 Kuren

Efter lang tids søgen fandt Eva endelig sin drømmekur. Hun tabte sig 8 kilo med L7 Kuren: Det er fantastisk at være på en kur, hvor jeg spiser mig mæt og samtidig taber mig.
Navn: Eva Karlsson
Alder: 60 år
Privat: Single og har fire voksne børn og fire børnebørn
Job: Personlig assistent
Startvægt: 78,5 kg
Vægten nu: 70 kg

Hvorfor ville du teste L7 Kuren? 

Jeg plejer at give op, når jeg forsøger at tabe mig, men da min gravide datter blev syg og bad mig om at hjælpe hende med mit 3-årige barnebarn, tænkte jeg, at nu måtte jeg gøre noget ved vægten for at få mere energi til det. Jeg havde læst om L7 Kuren og syntes, at det lød som en kur for mig, fordi man ikke behøver at sulte sig selv, men kan spise sig mæt uden overhovedet at skulle tælle kalorier. 

Hvordan er det gået? 

Det er gået så godt. Godt nok har jeg nogle gange spist noget, som ikke hører til kuren, men jo længere tid der er gået, jo bedre er jeg blevet til at vælge den mad, der er god for mig. I perioder har vægten stået stille, men jeg har ikke mistet motivationen til at fortsætte. Jeg tror på, at et langsomt vægttab er bedst. Det er nye vaner, så det må godt tage tid at vænne sig til. I stedet for holdt jeg øje med mit taljemål. Det var 109 cm, da jeg begyndte, og i dag er det 94 cm. 
 

Hvad har været det sværeste?

At slippe min sukkertrang. Tidligere spiste jeg slik hver eneste dag. Det resulterede i en stor mavedelle, som jeg forsøgte at skjule under store bluser. På et tidspunkt blev der taget et billede af mig i fuld figur, hvor dellen var rigtig tydelig, og jeg fik nærmest et chok, da jeg så det. Men det var den bedste forskrækkelse, og jeg skal bare kigge på billedet, hvis jeg får lyst til noget slik. Så forsvinder lysten til det fuldstændig. 
 

Og det letteste?

Jeg har ikke savnet noget af det, jeg plejede at spise, for der er så mange muligheder for at erstatte det. Maden har været spændende, og jeg har sjældent lavet den samme ret to gange. Eftersom jeg ofte har gæster, og som ikke spiser det samme som mig, har jeg delt køkkenskabet op: halvdelen til L7-mad og den anden til gæstemad. 

Hvad har du lært undervejs?

Jeg har ikke motioneret mere, end jeg plejer, og det har aldrig været mere end et par gåture og lignende. Det var vigtigt for mig, at kuren ville fungere uanset motion eller ej, og det har den vist sig at gøre. Det er jeg i hvert fald et godt eksempel på. 

Har du nået dit mål?

Jeg vil gerne fortsætte, så jeg når min drømmevægt på 60 kg. Det er fantastisk at være på en kur, hvor jeg spiser mig mæt og samtidig taber mig. 
 
Vil du have flere LCHF opskrifter til L7 Kuren, så se her: