Gå til hovedindhold

Fibersirup - et nyt sødemiddel vi kan lide

En sundere sirup som også er gavnlig for fordøjelsessystemet...

Fibersirup - et nyt sødemiddel vi kan lide

Funktionel Mad har lanceret et nyt sødemiddel kaldet Fibersirup. Produktet er strøget direkte ind på favoritpladsen blandt sødemidler. Siruppen består af isomalto-oligosakkarider, et fiber, der faktisk har en gavnlig virkning på fordøjelsessystemet, da de giver næring til de gode tarmbakterier. Fibrene er uoptagelige for kroppen, så du får den søde smag med et lavt kalorie- og kulhydratindhold.

Lynguide til sødemidler

Fibersirup er uden kemi

Produktet fremstilles ligesom Sukrin ved en gæringsproces og er således et naturligt produkt uden kemi. Fibersiruppen findes i to forskellige udgaver: Fibersirup Clear og Fibersirup Gold. Gold-udgaven indeholder også stevia og maltekstrakt. Den er derfor lidt mere krydret i smagen. Clear-udgaven er mere fast og klistret i konsistensen, så den egner sig bedst til hjemmelavede proteinbarer og bagværk, mens Gold-udgaven er velegnet som topping til pandekager og yoghurt eller til mysli.

Begge produkter indeholder 160 kalorier, 5 g kulhydrat og 70 g kostfibre pr. 100 g. Produkterne kan købes i (net)helsekosten til omkring 69 kr. Senere på året får Matas produktet på hylderne.

Læs mere om