Gå til hovedindhold

Følg Glenns kamp mod vægten her

Single-faren Glenn smed 60 kilo i TV3 programmet Ekstremt fed. Men vægten løb fra ham efterfølgende. Nu har han valgt at tage sagen i egen hånd, så han igen kan blive en flot fyr på under 100 kilo. I den kommende tid vil han ærligt fortælle om sit liv og sin kamp mod vægten her på Slankeklubben.

Navn: Glenn Christensen

Alder: 37 år

By: Nyborg

Startvægt: 129,5 kilo

 

Det er præcis to år siden, Glenn Christensen stod foran kameraet for aller sidste gang i TV3 programmet Ekstremt Fed. Den dag var han en ægte vinder. Ikke alene viste vægten, at Glenn på et år havde tabt sig 60 kilo. Samtidig benyttede han lejligheden til at fri til sin kæreste til alles store overraskelse. Glenn fik sit ja, han så bedre ud end nogensinde i sit velsiddende jakkesæt og glædestårerne løb.

Vægten er gået 30 kilo op

Siden er der vendt op og ned på rigtig meget i Glenns liv. Godt nok fik han sit kirkebryllup, men ægteskabet holdt kun tre måneder. Det imponerende vægttab kunne heller ikke klare hverdagen, og Glenn er nu 30 kilo tungere end, da han stoppede i programmet.

Indtil nu har 37årige Glenn holdt tallet på vægten for sig selv.  Men ikke længere. Han har valgt at stå frem og fortælle helt ærligt om sin vægt og sit liv her på Slankeklubben.dk, hvor han hver anden uge vil berette om sine kampe og succeser. Glenn vil nemlig ned under 100 kilo igen, og det vil han gerne dele med Ude og Hjemmes læsere. Både for at motivere sig selv. Men også for at motivere andre.

Ekstreme slankekure holder ikke

Lige nu vejer han 129,5, så vejen bliver lang, men den livsglade fynbo føler, at han er helt parat til at gå den vej. Blandt andet fordi de sidste to år har gjort ham en hel del klogere. Han har indset, at meget ekstreme slankekure med konstante forbud ikke holder for ham. Det var nemlig sådan han levede under Ekstremt fed.

- De sidste tre måneder i programmet spiste jeg stort set kun salat og kylling, så jeg havde et kæmpe behov for at smage på alt det forbudte, da det sluttede. Jeg havde næsten en hel liste med pomfritter, slik og chokolade, som jeg skulle have, og det betød, at jeg hurtigt tog omkring 12 kilo på. Derfor har jeg også besluttet, at jeg hver anden fredag må spise lidt slik med mine børn, så jeg ikke pludselig kommer til at gå amok, siger Glenn, som også oplevede at den svære tid i forbindelse med skilsmissen fik ham til at trøstespise.

Vil bruge sin sunde fornuft

Men nu skal det være slut. Med sin sunde fornuft, vil Glenn tabe sig løbende og prøve at komme gennem alle livets udfordringer uden at falde i.

Han ved godt selv, hvor han møder de største udfordringer:

Hygge med børnene: Ofte kommer der til at gå for meget hygge og for lidt motion i den hver anden weekend, hvor han har begge sine børn.

Sjov og ballade som single: Glenns meget sociale liv som single med grillaftner, byture og dates giver også for mange kalorier på grund af rødvin og god mad.

Trøstespisning: Når Glenn oplever en nedtur, har han alt for tit dulmet de triste følelser med fed og sød mad. Ofte har han undervejs undskyldt sig med, at “på mandag er det slut.” Men den mandag er bare ikke kommet.

 

Følg Glenns ærlige vej gennem sine udfordringer og ned i vægt her i Slankeklubben.dk

 

Følg også Glenn på Facebook:www.facebook.com/ekstremtfedtilironman

 

Læs mere om