Gå til hovedindhold

Gitte har ramt muren

Gitte tester stadig Dukan Kuren, men vægten står desværre stille efter et flot vægttab - læs med her...

Så skete det - jeg har ramt den famøse mur

Vægten står stille, faktisk er den steget lidt igen. Jeg har holdt kuren igennem ugen men har trænet og motioneret en del. Lørdag var vi til fødselsdag med rundstykker og honningkager og jeg gav mig selv lov til at spise 1 ½ rundstykke, bare fordi jeg havde lyst og så var det måske også en smule uhøfligt ikke at spise noget.

Jeg fik også et par honningkager og de smagte virkelig godt. Efter næsten 4 uger uden kulhydrater, hvidt brød og sukker synes jeg bare jeg manglede lidt krudt i depoterne. 

Men jeg fik selvfølgelig dårlig samvittighed på vejen hjem fra fødselsdagen og løb en tur på 7,5 km om eftermiddagen.

Lidt træt af kylling og hakkebøffer

Jeg er godt og grundig træt af kyllingebryst og hakkebøffer, heldigvis har jeg en mand, der går på UV jagt og som har været heldig at "skyde" en del rødspætter og havørreder, så menuen har stået på fisk flere gange over weekenden. Normalt er jeg ikke så meget til fisk, men det har været rart med en pause fra kyllingen og bøfferne.

Stadig motiveret!

Jeg er stadig 4-5 kilo fra mit mål, så hvis jeg skal nå derhen ad inden de 8 uger er gået, så skal der ske noget nu. Så fra i dag mandag er jeg startet på 5 nye dage på ren protein. At vægten driller lige nu, får mig ikke til at tvivle på mig selv eller på projektet, det motiverer mig bare til at gøre mere for at nå mit mål.

Kram fra Gitte

Læs alle Gittes blogindlæg her:

Gittes første vejning og hendes forventninger til Dukan Kuren

Gittes første ti dage på Dukan Kuren

Gittes anden uge på Dukan Kuren 

Gitte har ramt muren

Gitte mangler kun tre kilo

Gitte mangler kun 2 uger af slanketesten

Så er Gitte ved vejs ende i vores slanketest af Dukan Kuren