Gå til hovedindhold

Gitte mangler kun tre kilo

Jeg er overrasket over den skepsis jeg bliver mødt med, når jeg fortæller folk om det her projekt. " Jamen Gitte , du er da ikke tyk - du har da ikke brug for at tabe dig." - Læs med her...

Jeg elsker min Dukan pandekage om morgenen - er blevet helt afhængig af den :)

Indtil nu har jeg puttet lidt kanel eller vaniljepulver i den, men nu hvor julen nærmere sig og pebernødder, brunkager og konfekt er fyfy, så har jeg fundet noget peberkagekrydderi, som jeg putter i. Det smager skønt, også selvom jeg spiser kylling eller bacon til, og det giver lidt variation :)

Bliver mødt med skepsis

Jeg er overrasket over den skepsis jeg bliver mødt med, når jeg fortæller folk om det her projekt. " Jamen Gitte , du er da ikke tyk - du har da ikke brug for at tabe dig." eller " Hvis du synes du er selv er tyk, hvad synes du så ikke om mig." Folk bliver nærmest forarget over min holdning til min egen krop.

Jeg er måske også min egen største kritiker, men jeg vil sgu være tilfreds med det jeg ser i spejlet. Jeg synes ikke noget om nogen - man er sin egen lykkes smed. Hvis man er glad og tilfreds med sig selv, selvom man har ti eller tyve kilo for meget på sidebenene, jamen det er fint med mig.

Jeg er bare træt af, at der for det meste skal stå xl eller 42/44 i mit tøj - det er uacceptabelt for mig.

Mangler tre kilo

Jeg har tabt 5 af de i alt 8 kilo jeg gerne vil tabe mig - det går lidt langsom nu her - men jeg kæmper hver dag, for at holde kuren og for at holde mig til de regler der er. Det er ikke gået helt efter planen i den sidste 1½ uge.

Jeg havde egentlig regnet med 5 fase 1 dage i denne uge, for at komme lidt videre, men jeg har været i forskellige situationer, hvor jeg ikke helt har kunne holde dette - derudover har min krop reageret på denne livsstil som jeg ligger for dagen pt. Jeg har oplevet svimmelhed og kvalme og 4-5 dage med massiv hovedpine. Så jeg har helt bevist spist flere kulhydrater og endda også sukkerholdig mad, for ikke at blive mere dårlig. 

Fuld gas de sidste uger

Jeg ved ikke hvad vægten siger - har slet ikke lyst til at veje mig, men i morgen starter jeg på de sidste 3 uger af kødkuren og den skal have fuld gas -med kød, æg, SKYR i lange baner - elsker det stads og en masse gå - og løbe ture.

Jeg håber virkeligt, at jeg kan komme over i fase 3 inden de 8 uger er gået så jeg kan nyde lidt af december og julen i år:)  

Kryds fingre for mig
- Gitte. 

Læs alle Gittes blogindlæg her:

Gittes første vejning og hendes forventninger til Dukan Kuren

Gittes første ti dage på Dukan Kuren

Gittes anden uge på Dukan Kuren 

Gitte har ramt muren

Gitte mangler kun tre kilo

Gitte mangler kun 2 uger af slanketesten

Så er Gitte ved vejs ende i vores slanketest af Dukan Kuren