Gå til hovedindhold

Gitte mangler kun to uger af slanketesten

Så er der kun to uger tilbage af Gittes slanketest, men hun har allerede opnået et flot vægttab! Læs med her...

Så blev det mandag den 16.nov og forude venter de sidste to uger i forløbet. Jeg har haft en god uge og har vært på vægten i morges; den viste 71,1kg - total vægttab de sidste 6 uger = 6,3 kg. Jeg er glad og lykkelig over at være kommet op på hesten igen efter en uges nedtur hvor jeg har været dårlig og "faldt i" et par gange.

Før og efter billede

Jeg har lavet et før-efter billedet til motivation til at give den en sidste skalle de sidste to uger. Det er ret tydeligt, at der er røget en del centimeter - jeg kan se og mærke det både i taljen, hoften og på lårene. Det er dejligt, at det er det farlige fedt rundt om organerne der forsvinder.

Jeg har det virkelig godt i kroppen - jeg løber eller går ture næsten dagligt og træner også ind imellem, i håbet om at bekæmpe mine mormor arme og min hængerøv :) Jeg har haft tandkødsbetændelse i snart 20 år, det er næsten væk nu, fordi jeg har nedsat mit indtag af kulhydrater væsentligt. Derudover er min sukkerafhængighed (stort set) væk - jeg behøver ikke spise kage og chokolade fordi det er nødvendigt for ikke at få det dårligt.

Frygter lidt fase 3

Selvfølgelig ligger vanerne stadig i mig, ligesom en ryger, der er stoppet med at ryge stadig har lyst til en smøg. Giver jeg slip på kontrollen så falder jeg stadig tilbage i gamle vaner, fordi de sidder så dybt i mig - derfor frygter jeg også fase 3, hvor viljen og styrken sættes på prøve, det er her jeg skal kæmpe imod min krop for ikke at kiloene kommer på igen.

Jeg spejler mig konstant - er så glad for den krop jeg har fået nu og som jeg har kæmpet for. Man kommer virkeligt ikke sovende til resultater i "slankebranchen." Der skal virkelig arbejdes og man skal have viljen til det.  

Den sidste uge har jeg været i fase 1 i 4-5 dage, for at komme tilbage på sporet. Jeg har lavet tzatziki af skyr, hvidløg og agurker som jeg har spist kød til  de fleste aftener og madpakkerne har bestået af kyllingetern og hakkebøffer.  

Fra i dag - mandag - har jeg en uges ferie. Der skal slappes af og lades op til juletravlheden og jeg skal have kvalitetstid med børnene. Kuren og løbeturene skal dog holdes.

Kram fra mig

Læs alle Gittes blogindlæg her:

Gittes første vejning og hendes forventninger til Dukan Kuren

Gittes første ti dage på Dukan Kuren

Gittes anden uge på Dukan Kuren 

Gitte har ramt muren

Gitte mangler kun tre kilo

Gitte mangler kun 2 uger af slanketesten

Så er Gitte ved vejs ende i vores slanketest af Dukan Kuren